Moška koža prav tako potrebuje intenzivno nego. Tudi v našem salonu se neguje vedno več moških. Zato smo za vas pripravili pripravke posebej primerne za moško kožo.
Zaradi poraščenosti, se struktura kože zelo razlikuje od ženske, zaradi britja v večini primerov nagnjena k vnetjem, razdraženosti, pomanjkanju vlage in k aknam.  Nega kože za moške se zato razlikuje od nege obraza za ženske. Postopek nege obraza zajema 7 korakov do popolne nege obraza. Izdelke s katerimi vam bomo negovali obraz, lahko kupite v salonu za podaljšano nego obraza doma. saj ni dovolj da obiščete kozmetični salon, sami pa ne naredite nič za svojo kožo.

Osnovni postopek nege obraza doma vsebuje:

Korak 1  – Čiščenje
Na začetku očistite obraz in vrat s čistilnim mlekom, ki ustreza tipu kože in lahko masažo, da raztopite vso nečistočo. Sperite z gobico, nanesite tonik.

Korak 2 – Luščenje/Piling – 1 na teden do 1 ma mesec , odvisno od stanja vaše kože
Masirajte Skintruth® piling za obraz, ki ustreza tipu kože, obrišite z vlažno gobico in na koncu s tonikom.

Korak 3  – Maska  Nanesite Skintruth® masko, ki je primerna za kožo, ki jo negujete (izpustite področje pod očmi), istočasno nanesite okrog oči Reviving Eye Gel da ohladite in omejite zabuhlost ter podočnjake.  Pustite  10-15 minutah jo sperite in nanesite tonik.

Korak 4  – Oči
Nanesite Skintruth® Enriching Eye Serum na področje pod očmi.

Korak 5 – Napetost
Nanesite Skintruth® Velvet Soft Facial Serum za maksimalne rezultate, za učinek lifting pa kolagenski gel.

Korak 6  Vlaženje
Nanesite dnevno nego, za vaš tip kože. Za boljše učinke jo lahko zmešate z Aromatruth® olji za obraz.

To je nekaj preprostih korakov za nego obraza doma. Vedno upoštevajte navodila za uporabo in uporabljajte proizvode za vaš tip kože.

Že veste kakšen tip kože imate?

Najbolj pomembno pri izbiri kozmetike, če je seveda ne kupujete v salonu je da izberete pravilno kozmetiko primerno za vaš tip kože.  V kolikor niste prepričani, kakšen je vaš tip kože se oglasite, te tako je lahko nega obraza za moške učinkovita.

Ob negi obraza boste deležni tudi urejanja obrvi. Obrvi so vedno bolj pomemben element tudi pri moških. Na vašo željo vam jih tudi pobarvamo.

Kaj si poleg nege obraza moški še radi privoščijo?

Ob negi obraza si v našem salonu moški najraje privoščijo masažo celega telesa, manikiro, pedikuro in oblikovanje obrvi. Na vašo željo vam lahko obrvi tudi pobarvamo.