Ličenje za vse priložnosti

Se odpravljate na kakšen pomembnejši dogodek in ne želite izgubljati časa še za ličenje? Ne veste kako sami poudariti vaše najboljše poteze obraza? Nikoli ne zadanete vašega odtenka pudra in se bojite, da boste izgledali oranžno? Se ravno iz salona odpravljate v službo in ne želite biti brez ličil?

Ni problema! Za vas v salonu izvajamo tudi storitve ličenja.

Nudimo:

  • beauty ličenje
  • dnevno ličenje
  • večerno ličenje
  • poročno ličenje

Preveri ponudbo storitev tukaj. Na voljo pa so tudi paketi, ki so kot zanalašč za svečane priložnosti.

Pri ličenju gre lahko marsikaj narobe. Od uporabe napačnih tonov ličil, do uporabe pudra, ki ne ustreza vašemu podtonu in še in še. V salonu vam svetujemo pri uporabi kozmetike in malih trikov, ki vam bodo koristile celotno življenje.

Pred ličenjem se priporoča nega obraza, ki naj bi se izvedla vsaj nekaj dni prej ali pa izvedba pilinga vsaj 2 uri pred ličenjem. Na prvem mestu najprej poskrbimo za kožo, da je dovolj hidrirana in pripravljena na ličila. Če za kožo ne poskrbimo, avtomatično tvegamo slabšo obstojnost ličil, na mestih, kjer se lušči koža pa ličila ne bodo izgledala popolno.

BEAUTY LIČENJE

Beauty ličenje je ličenje, kjer se ne nanaša večje količine ličil. Pri njem lahko uporabimo samo barvno BB ali CC kremo, možna pa je uporaba tudi lažjega pudra. Z bronzerjem, rdečilom in highliterjem pa samo poudarimo vaše naravne poteze obraza. Beauty ličenje ponavadi ne vključuje očesnih ličil in vpadljivih šmink.

DNEVNO LIČENJE

Dnevno ličenje je ličenje, ki je primerno za vsakdanjik in ni vpadljivo. Največkrat je uporabljen kot poslovno ličenje. Uporabimo lahko le barvno BB ali CC kremo, možna pa je uporaba tudi bolj prekrivnega pudra, ki bo zakril vaše nepravilnosti. Z bronzerjem, rdečilom in highliterjem pa samo poudarimo vaše naravne poteze obraza. Vključuje nežne odtenke očesnih ličil in zmerno do vpadljivo šminko.

VEČERNO LIČENJE

Večerno ličenje je ličenje, ki je primerno za svečane dogodke kot so valeta, maturantski plesi, poroke ali zabave. Uporabi se prekrivnejši puder, tudi konture obraza so malo bolj poudarjene. K večernemu ličenju spada tudi uporaba bolj pigmentiranih šmink in bolj vpadljiv očesni makeup. Vpadljivost očesnih ličil se prilagodi posamezniku. Možna pa je tudi uporaba umetnih trepalnic ali posameznih čepkov, ki bodo vaše oči še bolj poudarile.

POROČNO LIČENJE

Poročno ličenje je ličenje, ki je namenjeno nevestam na poroki. Vpadljivost ličil se prilagodi posameznici. Ponavadi je to bolj nežen makeup, vendar še vedno malo bolj vpadljiv. Ličenje se prilagodi tudi fotografu tako, da se na fotografijah ne boste mastno svetile. Ponavadi se z highlighterjem rahlo posvetli tudi dekolte. Celotni makeup pa se fiksira tako, da bodo vaša ličila zdržala cel dan in celo noč.

Pri poročnem ličenju je vključen prihod na lokacijo, ki pa se dodatno zaračuna glede na kilometrino oddaljene lokacije. Zaželjena je rezervacija termina vsaj 2 tedna vnaprej, možne so tudi sobote in nedelje. V ceno je vključeno tudi testno ličenje, ki se izvede vsaj 1 teden prej, po željah neveste ugotovimo kakšen makeup si želi in ga izpopolnimo po njenih pričakovanjih zato, da na dan poroke ni dodatnih problemov.

Možno je tudi ličenje družic, ponudbo prilagodimo številu deklet.

Svoj termin si lahko rezervirate tukaj.

Od ponedeljka do petka med 8.00 in 20.00 uro smo dosegljivi na:

  • tel: 040 885 003 ali 01 200 33 09
  • email: info@energomed.si