• Trepalnice in obrvi

Ličenje za vse priložnosti

Pri ličenju gre lahko marsikaj narobe, še posebej če v tem nisi izkušen. Od uporabe napačnih tonov ličil, do uporabe pudra, ki ne ustreza vašemu podtonu, vaše ustnice niso simetrične in še bi lahko naštevali. Se odpravljate na kakšen pomembnejši dogodek ali pa fotografiranje in ne želite izgubljati časa še za ličenje? Sprostite se in se prepustite rokam vizažistk.

Kaj vključuje storitev nege obraza in telesa?

ikona za posvet

Posvet

Nega kože

Priprava kože na ličila

Ličenje

Ličenje

Fiksiranje ličil

Fiksiranje ličil za dolgo obstojnost

Umetne trepalnice
10€
Ličenje na lokaciji
Po predhodnem dogovoru
Beauty ličenje
25€
Dnevno ali poslovno ličenje
35€
Večerno ali svečano ličenje
50€
Moško ličenje
20€
Ličenje za fotografiranja / snemanja
40€
Poslikava obraza za odrasle
40€
Poslikava otroških obrazov
20€
Poročno in poskusno ličenje
110€

Splošne informacije o ličenju

Priprava na ličenje

Priprava kože je ključnega pomena pred ličenjem, saj vsako odstopanje od normalnega stanja kože pusti svoj pečat tudi na ličilih. Pred ličenjem se priporoča izvedba pilinga vsaj 1 dan pred ličenjem z zadostnim vlaženjem kože, za tiste, ki pa si želijo več pa celostna nega obraza vsaj 7 dni prej. Na prvem mestu vedno najprej poskrbimo za kožo, da je dovolj hidrirana in pripravljena na ličila. Če za kožo ne poskrbimo, tvegamo slabšo obstojnost ličil, na mestih, kjer se lušči koža pa ličila ne bodo izgledala popolno.

Kaj pričakujemo od stranke, ko pride na ličenje?

#1
Stranka mora imeti sveže umit in navlažen obraz, brez ličil.
#2
Stranka mora vedeti, kakšen učinek si želi od nanosa ličil.
#3
Idealno je, če imate s seboj usmeritveno sliko kakšen videz si želite.
#4
Zagotovite si dovolj časa za ličenje (ličenje lahko traja od 45 do 90 min, odvisno od željenega učinka.)

Lokacija

Ličenje nudimo v salonu ali pa na terenu. Za ličenje na terenu se obračunavajo potni stroški 0,36€/km in je možno samo po predhodnem dogovoru.

Storitve ličenja

Trepalnice

Trepalnice

Na voljo so umetne trepalnice v enem kosu ali pa v posameznih čopkih. Za trepalnice je potrebno doplačilo 10€. Velja za vsa ličenja.

Beauty ličenje

Beauty ličenje

Je definicija makeupa “brez makeupa”. Poudarimo ženstvenost in lepoto naravnega videza kože in ji dodamo sijaj. Primerno za vse tiste, ki drugače ne nosite ličil.

Dnevno ali poslovno ličenje

Dnevno ali poslovno ličenje

Želimo poudariti naravno lepoto posameznice, saj je dnevni make up nevpadljiv, naraven in enostaven videz za vsak dan.

Večerno in svečano ličenje

Večerno in svečano ličenje

Ličenje je primerno za svečane dogodke kot so valeta, maturantski plesi, poroke, gala prireditve, nastopi, praznovanja ali zabave. Večerna in svečana ličenja so močnejšega videza in bolj vpadljiva.

Moško ličenje

Moško ličenje

Pri moškem ličenju je nanos ličil minimalističen, zakrivamo le nepravilnosti, saj si želimo doseči naraven videz. Moško ličenje je primerno tudi za snemanja ali fotografiranja.

Ličenje za fotografiranja / snemanja

Ličenje za fotografiranja / snemanja

V svetu objektivov je svetloba velik faktor kako bodo končni izdelki izpadli. Poskrbeli bomo, da vaša ličila ne bodo izgledala mastna, potna, preveč sijoča ali preveč definirana.

poslikava obraza

Poslikava obraza (pust, noč čarovnic)

Poslikava je primerna za pust in noč čarovnic, pogosto z manjšimi SFX dodatki (kri, vreznine, ipd.) in zahtevnejšimi poslikavami. Zagotovite si dovolj časa, saj vsaka umetnost vzame čas.

poslikava otroških obrazov

Poslikava otroških obrazov

Popestritev z enostavnimi poslikavami za pust ali noč čarovnic, lahko pa tudi rojstne dneve za vaše najmlajše. Možnost najema na lokaciji za 2 uri, cena 60€ + potni stroški.

poročno ličenje

Poročno ličenje

Vsaka nevesta si zasluži, da se na svoj poročni dan počuti kot zvezda. Neveste se običajno poslužujejo naravnega videza, a vseeno opaznih ličil in se tako spremenijo v najboljšo verzijo sebe. V ceno poročnega ličenja je všteto tudi poskusno ličenje, ki ga izkoristimo, da izpopolnimo videz po pričakovanjih neveste. Možno je tudi ličenje družic, prič in ostalih družinskih članov, ponudbo prilagodimo številu deklet.

Zaželjena je rezervacija termina vsaj 2 tedna vnaprej, možne so tudi sobote in nedelje.

Pogosta vprašanja

Poskusno ličenje je priložnost, da se pogovorimo o vaših željah glede poročnega videza, kaj od njega pričakujete ter tako prilagodimo intenzivnost ličil vašim željam. Pri poskusnem ličenju videz korigiramo toliko časa, dokler z njim niste zadovoljni. Svetujemo vam glede nege, glede na vašo stanje kože tako, da bo vaša koža na poročni dan popolna.

Priporočljivo je, da imate s seboj usmeritvene slike, ki nam pomagajo pri doseganju vašega zaključnega videza.

Naš cilj je vedno zagotoviti neverjeten nanos ličil, zaradi katerega se boste stranke počutile samozavestne, kar pa seveda pomeni, da smo z vami tudi odkrite glede rezultatov, ki jih stranke pričakujete. Ličila nekaterih stvari ne morejo odpraviti, lahko jih pa le maksimalno izboljšamo. Mednje spadajo gube, tekstura kože, oblika oči, kožna znamenja in oblika obraza. Zato je ključnega pomena priprava in nega kože vse dni v letu, ne samo na “tisti” dan.

Čistočo v našem salonu jemljemo precej resno. Ker vizažisti pri ličenju veliko uporabljamo tudi roke, je zato higiena tu še posebej pomembna, da ne nanašamo nečistoč stranki neposredno na obraz. Pred vsako stranko čopiče in pripomočke za nanos ličil temeljito operemo in razkužimo, za določene predele pa uporabljamo material, ki je namenjen enkratni uporabi.

Koliko časa bo trajal termin profesionalnega ličenja, je težko napovedati. Vse je odvisno od stranke, željenega končnega videza in zahtevnosti nanašanja ličil. V kolikor si želite le naravnega videza z enostavnim nanosom ličil, lahko termin traja 30-45 min, v kolikor pa si želite zahtevnejših videzov makeupa pa lahko termin traja tudi 60-90 min na osebo. Zagotovite si dovolj časa pred dogodkom, saj vizažisti potrebujemo čas za popoln nanos ličil in morebitne popravke.

Informacije in naročanje

Telefonsko naročanje

Spletno naročanje

Rezervirajte svoj termin

Podpora in svetovanje

Pošljite nam e-mail
Dosegljivi smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 20.00 uro.