Pedikura

Pedikura je ena izmed najosnovnejših neg našega telesa. Za stopala je potrebno skrbeti in jih negovati, saj so praktično naše ‘prevozno sredstvo’ za vsak dan. Pri pedikuri se stopala neguje in odstrani odvečno kožo, uredi se obnohtje in same nohte, prav tako pa poskrbimo tudi za morebitne hujše težave.

V salonu vam ponujamo:

  • mini pedikuro (brez lakiranja / s klasičnim lakiranjem / s permanentnim lakiranjem)
  • klasično pedikuro (brez lakiranja / s klasičnim lakiranjem / s permanentnim lakiranjem)
  • zahtevno pedikuro
  • spa pedikuro (brez lakiranja / s klasičnim lakiranjem / s permanentnim lakiranjem)
  • terapijo poškodovanih nohtov
  • lasersko odstranjevanje glivic
Pedikura Ljubljana

MINI PEDIKURA

Mini pedikura zajema urejanje obnohtne kožice, oblike nohtov in čiščenje obnohtnih kanalov. Storitvi je možno dodati lakiranje s klasičnim lakom ali s permanentnim lakom.

KLASIČNA PEDIKURA

Pedikura zajema urejanje obnohtne kožice, oblike nohtov, čiščenje obnohtnih kanalov, odstranitev trde kože in nanos osvežilne kreme. Storitvi je možno dodati lakiranje s klasičnim lakom ali s permanentnim lakom.

ZAHTEVNA PEDIKURA

Pedikura zajema urejanje obnohtne kožice, oblike nohtov, čiščenje obnohtnih kanalov, odstranitev hujše hiperkeratoze (trde kože), odstranjevanje otiščancev, kurjih očes, urejanje vraščenih nohtov in nanos osvežilne kreme. Pod zahtevno pedikuro spada tudi sanacija glivic.

Storitvi je možno dodati tudi lakiranje s klasičnim lakom ali s permanentnim lakom, vendar le po predhodnem dogovoru, ki se izvede glede na zdravstveno stanje nohtov.

SPA PEDIKURA

Pedikura zajema kopel, urejanje obnohtne kožice, oblike nohtov, čiščenje obnohtnih kanalov, odstranitev trde kože, piling, masko z masažo stopal in nanos osvežilne kreme. Storitvi je možno dodati lakiranje s klasičnim lakom ali s permanentnim lakom.

LASERSKO ODSTRANJEVANJE GLIVIC

Je lasersko odstranjevanje glivične okužbe na nohtih z diodnim laserjem. 1 dan pred terapijo je obvezno odstraniti ves lak iz nohtov. Za uspešno odstranjevanje glivic so potrebni minimalno 3-4 tretmaji v časovnem razponu 6-8 tednov, kar pa se seveda razlikuje od posameznika in stanja njegovih nohtov.

V ceno je vključena pedikura. Po tretmaju ni priporočeno kakršno koli lakiranje nohtov.

Svoj termin si lahko rezervirate https://narocanje.energomed.si

Od ponedeljka do petka med 8.00 in 20.00 uro smo dosegljivi na:

  • tel: 040 885 003 ali 01 200 33 09
  • email: info@energomed.si