Apraise

Apraise ponuja ekskluzivno zbirko izdelkov za ustvarjanje popolnega odtenka obrvi in trepalnic od začetka do konca. Ta raznolika paleta, ki jo sestavljajo profesionalni odtenki in dodatki ter nova krema za oči in serum za oči, je vrhunski sistem za preoblikovanje celotnega območja oči.

Profesionalni odtenek trepalnic in obrvi Apraise vsebuje aktivne sestavine, ki zagotavljajo dolgotrajno, živahno barvo in sijoč sijaj za rezultat, ki vidno spremeni videz trepalnic in obrvi.

Ustvarjen je za profesionalce v salonu, sistem za niansiranje trepalnic in obrvi Apraise s kompleksom Optic Chroma združuje tehnologijo barvnega pigmenta in čebelji vosek z bogato kremno podlago, da prodre globoko v lasno gred, ki daje sijočo barvo od korenin do konic. Ta mešanica aktivnih sestavin zagotavlja dolgotrajno, intenzivno barvo in stanje za rezultat, ki vidno spremeni videz vsake trepalnice in obrvi.

Ta elegantna celotna paleta odtenkov in dodatkov za trepalnice in obrvi je kot nalašč ne samo za kozmetičarke, ampak tudi za profesionalce na poti. Z nekaj za vsakogar, od začetnega kompleta Apraise, ki je idealen za študente, do popolnega kompleta izdelkov za trepalnice in obrvi, bo povečal število vseh strank.

Apraise ima natančen zaključek nanosa in v rokah usposobljenega strokovnjaka strankam ponuja dolgotrajne izkušnje z barvanjem.

Apraise prinaša profesionalno barvno paleto 5 priljubljenih barv v slogu, prav tako pa svetlobni sijaj in stanje, do 40 aplikacij na tubico barve, dolgo obstojno barvo, kar do 8 tednov intenzivnosti barve, trajna formula proti madežem in vodoodporna preizkušena formula.