Nega obraza in telesa

Malokdo se zaveda, da je nega kože potrebna skozi vse dni v letu, 24 ur na dan. Potrebujejo jo tako moški kot ženske. V kozmetičnem salonu vam nudimo tudi prilagojeno svetovanje glede uporabe izdelkov primernih za vaš tip kože.

Naša koža tako na obrazu, kot povsod drugje po telesu potrebuje posebno nego. Čeprav se ne zavedamo, je obraz najbolj izpostavljen del telesa na soncu. Sončni žarki pa so škodljivi skozi celo leto.

Pri negi obraza vas razvajamo z vrhunsko naravno kozmetiko Skintruth. Vse izdelke, ki jih uporabljamo pri tretmaju pa so na voljo tudi za nakup za domačo uporabo v naši fizični trgovinici.

Pri nakupu vam bodo naše kozmetičarke svetovale glede na vaš tip kože in glede na kozmetiko, ki jo potrebujete.

Ne glede na tip nege obraza, se vam vedno v celoti posvetimo in vam zagotovimo maksimalno sprostitev. Vsako nego obraza pa popolnoma prilagodimo stranki in njenemu tipu kože.

Redna nega obraza poskrbi, da kožo negujemo, jo ščitimo pred nevarnimi vplivi okolja, jo očistimo in ji povrnemo njen mladostni videz. Koži povrnemo hidracijo, njeno elastično, tonus in zmanjšujemo nastanek hipopigmentacij in hiperpigmentacij.

Za maksimalne rezultate vam priporočamo mesečni obisk nege obraza v salonu, prav tako pa tudi redno nego doma.  

Ponujamo vam:

 • klasično nego hrbta
 • najstniško nego obraza
 • klasično nego obraza za moške
 • klasično nego obraza za žensko
 • kislinsko nego obraza Ophyto pH

S klasičnimi negami kombiniramo tudi naslednje postopke:

 • Čiščenje obraza

  Primerno za aknaste kože, kjer je potrebno očistiti večje območje nepravilnosti (akne, komedoni).

 • Visoka frekvenca

  Primerno za aknasto kožo ali kožo z vnetji. Uporabi se največkrat po globinskem čiščenju ali za spodbujanje mikrocirkulacija. Izvajamo direktno in indirektno metodo.

 • Limfna drenaža obraza

  Primerno za vse tipe kož. Spodbuja se limfni sistem, ki odpravlja toksine in odvečne snovi izven našega telesa.

 • LED terapija

  Primerno za vse tipe kož. Vsebuje kombinacijo ultrazvoka in 7-fotonske svetlobe. Uporablja se za pomlajevanje kože in zdravljenje aken.

 • Kisikova terapija

  Primerna za vse tipe kož, še posebej suhe kože. Kisikova terapija veča nivo vlage v koži, hkrati pa kožo tudi pomlajuje.

 • Ultrazvočna terapija

  Primerno za vse tipe kož. Ob večjih kontraindikacijah se je ne izvaja. Izvajamo ultrazvočno terapijo z grelnim ali hladilnim učinkom. Ultrazvok povečuje penetracijo snovi v našo kožo, hkrati pa spodbuja obnavljanje kolagenskih in elastinskih vlaken v naši koži. Največkrat se uporablja kot anti age nega.

KLASIČNA NEGA HRBTA

Klasična nega hrbta je primerna za vse tiste, ki se soočate z neprijetnimi, bolečimi in očem ne najbolj prijaznimi aknami na hrbtu.

Klasična nega hrbta zajema površinsko čiščenje, piling, globinsko čiščenje kože, nanos pomiritvene maske in nanos seruma, po izbiri pa tudi nanos kreme.

NAJSTNIŠKA NEGA OBRAZA

Najstniška nega obraza je namenjena najstnikom do 18. leta starosti. Pri negi se osredotočimo le na reševanje problema s pubertetnimi aknami.

Nega zajema površinsko čiščenje, piling, globinsko čiščenje, visoko frekvenco, pomiritveno masko in nanos dnevne zaščitne kreme.

KLASIČNA NEGA OBRAZA

Klasična nega kože je primerna tako za ženski kot za moški spol. Tip klasične nege se prilagodi glede na tip in stanje kože posameznika.

Klasična nega zajema površinsko čiščenje, piling, nega kože glede na tip in stanje kože (akne, nega starajoče kože, hiperpigmentacije…), masažo obraza, pomiritveno masko, nanos seruma in nanos dnevne zaščitne kreme. Po potrebi se kombinira tudi eterična olja.

KISLINSKA NEGA OBRAZA

Kislinsko nego obraza izvajamo s priznano kozmetiko Ophyto pH. Nego lahko izvajamo skozi celotno leto, saj je linija za nego kože prilagojena učinkom sonca (izdelki vsebujejo zaščitni faktor).

Kislinsko nego za maksimalne rezultate izvedemo v štirih zaporednih tretmajih v spomladanskem času in še enkrat v jesenskem času. Je nega z glikolno kislino.

Kislinsko nego se priporoča za tiste, ki si želijo izboljšati tonus kože, posvetliti hiperpigmentacije, zmanjšati videz gub, povečati hidracijo v tkivih in preprečevati nastanek aken. Nega je posebej primerna za aknasto, mastno, suho in starajočo kožo. Izvede pa se lahko na vseh tipih kože.

Več o ponudbi si lahko pogledate tukaj.

MIKRODERMOABRAZIJA

Mikrodermoabrazija je mehanski piling, ki s posebnim diamantnim nastavkom nežno lušči vrhnje sloje povrhnjice in s tem spodbuja hitrejšo regeneracijo kože ter nastajanje novih celic. Po mikrodermoabraziji se izboljša absorbcija kozmetičnih izdelkov, kar omogoča optimalen učinek nege.

Z mikrodermoabrazijo se mehansko odstranjuje vrhnje sloje celic, kar odstranjuje hiperpigmentacije in hiperkeratoze ter izboljšuje stanje površinskih gubic. Učinkovita je pri lajšanju videza brazgotin po aknah in zmanjšuje pojavnost ogrcev in povečanih por. Za optimalen učinek je priporočljivo tretma ponoviti enkrat na teden, štirikrat zapored. Po tem svetujemo vzdrževanje enkrat mesečno. Po tretmaju je nujna uporaba SPF faktorja 30 ali več.

Mikrodermoabrazija je primerna za vse tipe kože. V primeru zelo občutljive kože in tanke povrhnjice priporočamo posvet s kozmetičarko. V primeru vnetnih aken in kožnih obolenj postopek odsvetujemo.

Več o ponudbi si lahko pogledate tukaj.

Svoj termin si lahko rezervirate tukaj.

Od ponedeljka do petka med 8.00 in 20.00 uro smo dosegljivi na:

 • tel: 040 885 003 ali 01 200 33 09
 • email: info@energomed.si