• Nega obraza in telesa

Nega obraza in telesa

Malokdo se zaveda, da je pravilna nega kože potrebna skozi vse dni v letu. Potrebujejo jo tako moški kot ženske vseh starosti. Obraz je najpomembnejša značilnost človeškega telesa in čeprav se ne zavedamo, je tudi najbolj izpostavljen del telesa, kar pomeni, da je privlačen tudi škodljivim sončnim žarkom. Spodaj lahko preverite, katera nega je prava za vas.

Kaj vključuje storitev nege obraza in telesa?

ikona za posvet

Uvodni razgovor

Nega kože

Nega prilagojena stranki

Izdelki za nego

Pravilna izbira izdelkov za vaš tip kože

domača nega

Nasveti za nego kože doma

Svetovanje o negi kože
10€
Dermaplaning
40€
Klasična nega hrbta
40€
Najstniška nega obraza
35€
Klasična nega obraza za moške
48€
Klasična nega obraza za ženske
65€
Dodatek visoka frekvenca
5€
Dodatek zahtevno globinsko čiščenje
15€
Dodatek limfna drenaža obraza
10€
Dodatek LED terapija
12€
Dodatek ultrazvočna terapija
20€
Paket klasičnih neg obraza
270€
Ophyto pH kislinska nega obraza
60€
Ophyto pH dodatna kislinska nega obraza
50€
Paket Ophyto pH 4x4
290€

Storitve

klasična nega hrbta

Klasična nega hrbta

Nega hrbta je primerna za vse, ki se soočate s komedoni ali pa neprijetnimi, bolečimi in očem ne najbolj prijaznimi aknami na hrbtu. Vašo kožo bomo temeljito očistili tako površinsko kot globinsko ter pomirili vnetja, vi pa boste lahko brez sramu poleti hodili okoli v kopalkah ali pa kazali hrbet v obleki za posebno priložnost.

Nego je priporočljivo izvesti vsaj 7 dni pred pomembnejšim dogodkom, saj ima tako koža dovolj časa za regeneracijo.

Najstniška nega obraza

Najstniška nega obraza je namenjena najstnikom do 18. leta starosti, kjer se osredotočimo le na reševanje problema s pubertetnimi aknami. V primeru izrazitih inflamatornih aken, se najprej osredotočamo le na umiritev vnetij in globinskega čiščenja ne izvajamo. Globinsko čiščenje aken je možno le v primeru, ko je stanje vnetih aken pomirjeno.

V primeru, da se srečujete s hujšo obliko aken, je najprej potreben posvet pri dermatologu.
najstniška nega obraza
klasična nega

Klasična nega obraza zanjo in zanj

Ko gre za razvajanje kože, je težko premagati klasično nego obraza. Kožo negujemo, vlažimo, popravimo kožno bariero in ji povrnemo sijaj. Ker obstaja kar nekaj različnih tipov neg, se tip nege prilagodi glede na stanje kože in problematike posameznika. 80% rezultatov nege kože predstavlja tudi domača nega, salonska mesečna obravnava je le enkratna intenzivnejša nega.

Nego je priporočljivo izvesti vsaj 7 dni pred pomembnejšim dogodkom, saj ima tako koža dovolj časa za regeneracijo.
Globinsko čiščenje obraza
Za aknast tip kože, kjer je potrebno očistiti večje območje nepravilnosti (akne, komedoni).
Visoka frekvenca
Za masten ali aknast tip kože, kjer je potrebno “razkuževanje” področja, in pomiritev vnetij, največkrat po globinskem čiščenju kože.
LED terapija
Za vse tipe kož, vsebuje kombinacijo ultrazvoka in 7-fotonske svetlobe, ki se uporablja za pomlajevanje kože in lajšanje vnetij.
Ultrazvočna terapija
Za vse tipe kož, povečuje penetracijo snovi v kožo in spodbuja obnavljanje kolagenskih in elastinskih vlaken v naši koži, uporablja se kot anti age nega.

Mikrodermoabrazija

S posebnim diamantnim nastavkom nežno luščimo vrhnje sloje povrhnjice in s tem spodbujamo hitrejšo regeneracijo kože ter nastajanje novih celic, odstranjujemo hiperpigmentacije, ožamo pore in izboljšujemo stanje površinskih gub in brazgotin. Prav tako se izboljša absorbcija učinkovin, kar omogoča optimalen učinek nege. Za optimalen učinek je tretma potrebno ponoviti v 4 zaporednih tretmajih v 1 mesecu. Postopek je lahko samostojen ali pa se ga izvede v kombinaciji s klasično nego obraza.

Primerna je za vse tipe kož, v primeru zelo občutljive kože, kožnih obolenj ali vnetnih aken, postopek odsvetujemo.
mikrodermoabrazija
dermaplaning

Dermaplaning

Je kozmetični postopek, s katerim odstranjujemo poraščenost na obrazu in odmrle kožne celice. Vaša koža bo po postopku bolj gladka in sijoča, vaši nanosi ličil pa bodo popolni. Takoj po postopku bo vaša koža bolj občutljiva kot sicer in s tem tudi dovzetnejša za okužbe, zato je pomembno, da se je dotikate le s čistimi rokami in nanjo ne nanašate ličil vsaj 24 ur.

Dermaplaning je primeren za vse tipe zdrave kože, v primeru aken, kožnih obolenj in poškodb se postopka ne izvaja.

Kislinska nega obraza Ophyto pH

Nego z glikolno kislino se priporoča tistim, ki si želijo izboljšati tonus kože, posvetliti hiperpigmentacije, zmanjšati videz gub in velikost por, povečati nastanek kolagena in hidracijo v tkivih ter preprečevati nastanek aken. Kislinsko nego za maksimalne rezultate izvedemo v 4 zaporednih tretmajih v 1 mesecu (1x / tedensko), v spomladanskem ali jesenskem času.

Nega je posebej primerna za aknasto, mastno, suho in starajočo kožo, izvede pa se lahko na vseh tipih kože.
kislinska nega

Pogosta vprašanja

S svojo kozmetičarko bodite iskreni o svojem zdravstvenem stanju, jemanju zdravil in življenjskem slogu. Le tako lahko pridemo do pravilnega zaključka vaše problematike in njegovega vzroka za nastanek. Kozmetičarko še posebej opozorite na jemanje zdravil z retinoli in vaše alergije na zdravila, kozmetične sestavine ali alergije na splošno.

Nikakor! Ličil na obraz ne nanašajte vsaj 24 ur po negi obraza. Pri negi obraza kožo temeljito očistimo tako površinsko kot globinsko, zato je vaš obraz še nekaj časa po negi dovzetnejši za morebitne okužbe oziroma nastanek nepotrebnih aken, ki nastanejo z nanašanjem umazanije, olj in bakterij na obraz. Termin rezervirajte tisti dan v tednu, za katerega ste sigurni, da ne boste potrebovali ličil in tako koži omogočite čas za regeneracijo.

Sončnim žarkom bi se morali izogibati celo leto, ne samo po tretmaju nege. Obstaja ogromno raziskav, ki kažejo na to, da izpostavljenost soncu predstavlja kar 80% vidnega staranja obraza. Zato je pomembno da nosite ustrezno zaščitno kremo s faktorjem 30+ skozi celotno leto, tudi pozimi in tako preprečite vzrok št. 1 za prezgodnje staranje kože.

Zaščitno kremo s faktorjem 30+ je potrebno reaplicirati na 2-4 ure.

Rezultati se razlikujejo od stranke, načina življenja, tipa tretmaja in stanja kože. Vaša koža bo po tretmaju vsekakor bolj sijoča, gladka, nežna, očiščena in navlažena, konkretni rezultati pa se bodo pokazali šele na dolgi rok, zato je ključ do uspeha redna nega tako doma kot v salonu. Do izrazitih in vidnih rezultatov čez noč nažalost ne moremo priti.

Na svetu obstaja mnogo različnih kozmetičnih izdelkov, zato je logično, da vsak izdelek ne ustreza vsem. Če imate na izdelek vidno reakcijo, ga nemudoma prenehajte uporabljati in ga sperite z obraza. Dokler se stanje ne umiri, uporabljajte le čistilo za obraz, tonik in enostavno kremo za obraz.

Prav tako pa vas moramo opozoriti, da je pri določenih izdelkih potrebno vztrajati, saj je najprej vidno poslabšanje stanja kože le del procesa, ki je potreben. Da bi videli, če izdelek ustreza vašim potrebam, ga je potrebno redno uporabljati vsaj 12 tednov.

Informacije in naročanje

Telefonsko naročanje

Spletno naročanje

Rezervirajte svoj termin

Podpora in svetovanje

Pošljite nam e-mail
Dosegljivi smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 20.00 uro.