Masaža

V salonu izmed mnogih storitev izvajamo tudi masaže. Masaže so namenjene sproščanju napetih mišic telesa, nas spodbuja, umirja, odpravlja napetost, preganja nespečnost ter tako poskrbi za dobro počutje.

V salonu imamo v ponudbi:

 • klasično masažo (60 min)
 • sproščujočo masažo (45 min)
 • delno masažo (30 min)
 • štiriročno masažo (30 min)
 • masažo stopal (20 min)
 • masažo obraza, dekolteja in vratu (20 min)

Dodatno v ponudbi je tudi kineziotaping, ki ga izvaja certificirana zaposlena.

Klasična švedska masaža celega telesa (60 min) zajema masažo hrbta, nog, rok, obraza, trebuha, dekolteja in refleksno masažo dlani ter stopal. Pri štiriročni masaži, masažo izvajata dve maserki hkrati in tako vašo sprostitev še povečata, saj vaši možgani ne bodo mogli slediti štirim rokam hkrati.

Pri klasični masaži se osredotočimo predvsem na izboljšanje prekrvavitve in pretoka limfe v vezeh in mišicah. Z masažo pa tudi odpravimo ali omilimo morebitne bolečine v mišicah, sklepih ali vezivnem tkivu.

V našem salonu uporabljamo za masažo tudi skrbno izbrana olja. Z vrhunskimi olji Aromatruth dosežemo dodatne stimulativne učinke. Masaža je zato še bolj učinkovita, ne samo, da se sprostite telesno, pomirijo vas tudi čutni vonji čudovitih aromatičnih olj. Izbiramo lahko med oljem za sproščanjepoživitev ali za razstupljanje. 

MASAŽNO OLJE ZA SPROŠČANJE

Posebna mešanica olj, formuliranih, da pomagajo sprostiti stres in omejiti napetost. Blaži in pomirja s tem, ko zagotavlja sprostitveno doživetje. Bazirano je na olju grozdnih pešk, kateremu so dodana eterična olja rimske kamilice, navadnega brina, pelargonije, geranije, vonj sivke, limone.

MASAŽNO OLJE ZA POŽIVITEV

Posebno zasnovano, da zagotovi božansko, poživljajoče doživetje. Pomaga prebuditi in poživiti čute, nudi občutek dobrega počutja. Bazirano je na olju grozdnih pešk, dodana so eterična olja rožmarina, limone, pomelo, grenivke, vitamina E, vonj citrusov in sivke.

MASAŽNO OLJE ZA RAZSTRUPLJANJE

Mešanica olj, izbranih, da pomagajo stimulirati, oblikovati in napeti teksturo kože ter odplakniti strupe. Oživi še tako zamolklo polt in spodbuja pomladitev. Bazirano je na olju grozdnih pešk, dodana so eterična olja sladkega janeža (koromača), rožmarina, navadnega brina, vitamin E, vonj limone in sivke.  Uporabljen predvsem takrat, kadar želimo učinek proti celulitu, strupom in zastajanju vode v telesu. Seveda v kombinaciji z masažo in limfno drenažo.

Koža na obrazu zahteva svojevrstno mešanico olj. Za masažo obraza, vratu in dekolteja izberemo olja namenjena posameznim potrebam in stanju kože.

Za posebne potrebe uporabimo osnovno olje  100 % mandljevo olje. Za boljši učinek masaže in individualni pristop med masažo vključimo tudi eterična olja. Izbiramo jih glede na učinek, ki ga želimo doseči, počutje stranke in razpoloženje.

Masaža ima pozitivno delovanje na:

 • prekrvavitev
 • sprošča mišice
 • fiziološko in duševno sproščenost
 • umirja peristaltiko

Poleg masaže vam priporočamo tudi redno telesno vadbo, saj ta krepi in vzdržuje mišično vzdržljivost in pripomore k splošnemu dobremu počutju.

Svoj termin si lahko rezervirate tukaj.

Od ponedeljka do petka med 8.00 in 20.00 uro smo dosegljivi na:

 • tel: 040 885 003 ali 01 200 33 09
 • email: info@energomed.si