Oblikovanje in urejanje obrvi

Oblikovanje in urejanje obrvi, uredimo tako, da bodo pristajale vašemu obrazu. Zakaj? Obrvi so namenjene obvodu potnih kapljic s čela, da nam ne silijo v oči. Marsikdo se ne zaveda, da jih je potrebno imeti. Danes se vse prepogosto zdi, da so nepotreben skupek dlak nad očmi. Vendar temu ni čisto tako.  Morda so izgubile svoj osnoven namen, tisti, ki se ukvarjate s katerokoli obliko športa, pri katerem se potite, še kako dobro veste, čemu so namenjene.  V našem salonu zagovarjamo, videz naravnih, saj le te najlepše pristojijo vašemu obrazu. Včasih potrebujejo le malo spodbude, da postanejo okvir vašega obraza.

Oblikovanje obrvi in  zakaj jih urejati?

Obrvi estetski element, ki mu včasih posvetimo premalo časa. Klasičnega urejanja obrvi se danes poslužuje že skoraj vsaka ženska in si ga lahko tudi privošči. Največkrat je običajno težava v tem, da so nepravilno oblikovane. Tudi vedno več moških si ureja obrvi, kar sploh ni nič narobe, saj želimo imeti vsi urejen izgled. Z urejenimi obrvi ustvarimo tudi urejen izgled obraza, oči so bolj poudarjene in izrazite. Le kdo si tega ne želi?

Kako vam uredimo obrvi v salonu Energomed?

Skrivnost je v popolnem šablonskem preoblikovanju. Obstaja mnogo različnih znamk Anastasia Beverly Hills,  NYX Cosmetisc, Brows PRO, Blink BROW in še mnogi drugi. Pri oblikovanju po šablonski metodi ohranjamo njihov naravni lok in širino, ki najbolje poudarita poteze obraza in mu dodata toplino. Popolno oblikovane so simetrične in na videz popolnoma naravne.

Prepustite se našim strokovnjakinjam, ki bomo poskrbele za vaš brezhiben izgled. Oblikovali vam, jih bomo v obliko, ki vam najbolje pristoji, odvečne dlačice pa vam bomo brezhibno odstranili. Na vašo željo vam jih pobarvamo. Uporabljamo za vrhunske izdelke Apraise. Sedaj na voljo tudi v maloprodaji vosek za urejanje.

Da bodo vaše obrvi popolne vsak dan in pravilno oblikovane, vam priporočamo obisk vsake 3-4 tedne oziroma odvisno kako hitro vam rastejo.