Ophyto pH

Ophyto pH je profesionalna linija izdelkov za nego kože po celotnem telesu. Pri tej znamki se zavedajo, da je staranje kože genetsko programirano in da nekateri zunanji dejavniki, kot je onesnaženje okolja in izpostavljenost sončnim žarkom lahko spremenijo strukturo kože.

Obstaja nekaj preprostih tehnik pilinga, ki delujejo na osnovi nežnega drgnjenja kože. Te metode ohranjajo naravno vlažnost kože ter stimulirajo kasnejše nastajanje elastina in kolagena.

Za izpopolnitev teh tehnik do popolnosti je Ophyto pH linija in njen piling z glikolno kislino (AHA) ponujata edinstveni tretma z izjemnim lepotnim učinkom. Po zaključku tretmaja je polt svetlejša, struktura kože pa se vidno izboljša, manj so vidne tudi manjše gubne linije in pigmentne pege.

Glikolna kislina v Ophyto pH liniji celostno neguje kožo. Odstrani vse mrtve celice in stimulira nastajanje kolagena in elastina. Po tretmaju je koža globinsko očiščena, celični metabolizem reaktiviran, gube in manjše gubne linije so zmanjšane.

Pri suhi koži se izboljša hidracija kože, pri aknasti ali mastni koži se izboljša regulacija izločanja sebuma, pri hiperpigmentirani koži pa se izboljša inhibicija melanogeneze.

Priporočljiva je za vsakega moškega ali žensko po 30 letu starosti za preprečevanje znakov staranja in

ohranjanje svetle polti.

Za optimalne rezultate priporočamo 1 mesečno nego, s tretmajem 1 krat na teden. Tretma se lahko ponovi 2x-4x na leto.

Ophyto tretmaja je ta, da po negi ni rdečic in neprijetnega občutka, zato je primeren tudi za pripravo pred slavnostnimi dogodki. Tretma ni fotosenzibilen in se izvaja celo leto, tudi v poletnih mesecih.

Vas zanima še kaj? Preglejte njihova “pogosta vprašanja” glede nege z glikolno kislino.

Izdelke lahko kupite v fizični obliki na recepciji v kozmetičnem salonu Energomed, po naročilu preko e-maila ali telefona.

01 200 33 09 ali 040 885 003

info@energomed.si

ponedeljek – petek: 8.00 – 20.00
sobota, nedelja, prazniki : ZAPRTO