Kaeso

Kaeso je naravna in profesionalna blagovna znamka, ki je sestavljena predvsem iz veganskih izdelkov, ki pustijo vsak tip kože gladko, svežo in obogateno. Kaeso je nastal z željo po ustvarjanju edinstvene lepotne izkušnje in je oblikovan z najboljšimi sestavinami, pri čemer pridobiva preverjene in učinkovite botanične izvlečke, ki slovijo po svojih resničnih koristih za vsak tip kože.

Kaesov etos je združiti naravno pridobljene sestavine z bistvenimi formulami za zdravljenje, da se zagotovijo kakovostni profesionalni izdelki.

Vsi njihovi izdelki ne vsebujejo parabenov, sulfatov, propilen glikola in mineralnega olja ter se izogibajo ostrim kemikalijam.

Kolekcija zdaj obsega široko paleto izdelkov in izpolnjuje vse zahteve za lepotno nego, ki zajema nego telesa, nego obraza, manikuro, pedikuro in aromaterapijo. Z vrsto slastnih arom, od sproščujočega bombaža in sleza do energizirajoče mandarine in črnega popra, Kaeso prinaša učinkovite izdelke, ki ustrezajo individualnim željam in spreminjajočim se potrebam kože ter tako izboljšajo salonsko izkušnjo.

Informacije in naročanje

Telefonsko naročanje

Spletno naročanje

Rezervirajte svoj termin

Podpora in svetovanje

Pošljite nam e-mail
Dosegljivi smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 20.00 uro.