Oblikovanje obrvi in trepalnic

Obrvi in trepalnice so skoraj prva stvar, ki jo opazimo pri sočloveku. Naredijo nam okvir obraza, zato moramo še posebej poskrbeti, da so urejene in da pašejo na našo obliko obraza.

OBRVI

V našem kozmetičnem salonu vam obrvi urejamo z voskom in pinceto. Predolge dlačice pa vam tudi pristrižemo. Vse obrvi oblikujemo po predhodnih željah stranke.

Za urejanje obrvi so možne naslednje storitve:

  • oblikovanje obrvi
  • barvanje obrvi
  • laminacija obrvi (v ceno je všteto oblikovanje in barvanje obrvi)

Obrvi barvamo z Apraise in Hive lash barvami, ki barvo obdržijo do kar 5 tednov ob pravilni negi dlačic.

Laminacija obrvi je postopek, pri katerem obrvi privzdvignemo in jim spremenimo njihovo obliko.

Dlačice obdelamo s keratinskim serumom, ki dlačice izravna v isto smer.

Laminacija obrvi drži od 6 do 8 tednov, v ceno pa je vključeno tudi barvanje in oblikovanje obrvi.

Obrvi vam lahko po želji po izvedenem tretmaju oblikujemo tudi z voskom za oblikovanje obrvi. Vse izdelke, ki jih uporabljamo pri tretmaju pa lahko kupite po opravljeni storitvi tudi v naši fizični trgovinici v salonu.

TREPALNICE

Prav tako z barvami Apraise in Hive lash barvamo tudi trepalnice v kar 3 različnih odtenkih (modro-črne, črne ali temno rjave).

Storitve, ki so na voljo za nego trepalnic:

Keratinsko vihanje trepalnic oziroma lash lift je postopek, pri katerem trepalnice privzdvignemo na šablono, jim trajno spremenimo obliko in jih obdelamo s keratinskim serumom. V ceno je vključeno tudi barvanje trepalnic za še boljši končni izgled.

Po lash liftu bodo vaše trepalnice dolge in sijoče, odprle bodo vaš pogled in bodo še bolj izrazite. Lash lift drži od 6 do 8 tednov ob pravilni negi trepalnic. Tretma je primeren tudi za tiste, ki nosite leče – pred tretmajem jih odstranite.

Postopek trepalnic ne poškoduje, kot recimo podaljševanje trepalnic, kjer tvegamo zlomljene in izpadajoče trepalnice.

Prvih 48 ur po izvedenem postopku lash lifta ali laminacije obrvi se ne priporoča kakršna koli uporaba izdelkov na trepalnicah ali obrveh. Posebej se odsvetuje uporaba olj in oljnatih izdelkov, krem in serumov, ki lahko efekt popolnoma uničijo.

Po preteklih 48 urah pa se na trepalnice lahko nanaša vse za nego trepalnic.

V salonu je za zlomljene in kratke trepalnice vedno na voljo serum za rast obrvi in trepalnic, ki vsebuje Optiplex rastno tehnologijo in z njim lahko opazite rezultate že po enem tednu uporabe!

Svoj termin si lahko rezervirate tukaj.

Od ponedeljka do petka med 8.00 in 20.00 uro smo dosegljivi na:

  • tel: 040 885 003 ali 01 200 33 09
  • email: info@energomed.si