• Trepalnice in obrvi

Obrvi in trepalnice

Nikoli ne podcenjujte moči lepih trepalnic in obrvi, saj z njimi lahko pridemo do najbolj privlačnih potez obraza. Obrvi in trepalnice so v bistvu angeli varuhi naših oči, ki preprečujejo, da bi umazanija, prah, znoj in druge dražilne snovi vstopile v naše oči. Vendar pa pomen trepalnic in obrvi presega njihovo biološko funkcijo.

Ne glede na to, ali iščete čudovito oblikovane obrvi ali pa goste trepalnice, so naše kozmetičarke predane iskanju popolne oblike in barve za vaše trepalnice in obrvi. Glede na vaše potrebe nudimo vrsto različnih storitev, o katerih si lahko več preberete v nadaljevanju.

Kaj vključujejo storitve obrvi in trepalnic?

ikona za posvet

Posvet

Trepalnice in obrvi

Željena storitev

Nasveti za domačo nego

Set za domačo nego

Set za nego po storitvi

Oblikovanje obrvi
13€
Barvanje obrvi
10€
Laminacija obrvi
45€
Barvanje trepalnic
10€
Lash lift / lash filler BTX
45€

Oblikovanje in urejanje obrvi

Dobre obrvi ustvarjajo definicijo in simetrijo, uokvirjajo oči in posledično oblikujejo vaš obraz. So tudi ena od prvih lastnosti, ki jih ljudje opazijo pri vas. Pravilno oblikovane obrvi ustvarijo eleganten, izpopolnjen videz, zaradi katerega velikokrat ni potrebe po ličenju. Obrvi, ki so skrbno oblikovane tako, da ustrezajo vašemu obrazu, bodo ustvarile iluzijo liftinga obraza in povečale vaše oči.

Ko gre za obrvi, ena oblika ne ustreza vsem. Pri nas vedno poiščemo popoln stil obrvi za vas, seveda pa se prilagodimo tudi željam stranke.

Oblikovanje obrvi

Oblikovanje obrvi z voskom

Uporabljamo trdi vosek, ki se oprime le dlačice in ne kože. Vosek je prilagojen občutljivemu tipu kože, zato po večini stranki sploh ne izzovejo rdečice na koži. Z voskanjem obrvi pridemo do najčistejših linij, rezultati so gladki in dolgotrajni, hkrati pa odstrani tudi vse tiste dlačice, ki jih ne vidimo in jih s pinceto ni možno odstraniti. Vse dlačice, ki so se uspele izogniti vosku pa na koncu še populimo s pinceto, da je oblika res lepa.

Oblikovanje obrvi s pinceto

Oblikovanja obrvi s pinceto se ponavadi poslužujemo pri strankah, ki imajo bolj občutljivo kožo in bi bilo za njih voskanje preveč. Oblikovanje obrvi s pinceto ponavadi traja dlje kot z voskom, hkrati imamo več nadzora nad obliko in posameznimi dlačicami. Oblikovanje s pinceto je ponavadi malce bolj neprijetno v primerjavi z voskanjem, kjer dlake odstranimo že v samo 4 manjših potegih. Večjo bolečino pri puljenju obrvi s pinceto lahko občutijo tisti, ki imajo močne in bolj grobe dlačice obrvi.

Oblikovanje obrvi s pinceto
Barvanje obrvi

Barvanje obrvi

Obrvi barvamo z barvami Apraise in Hive Lash, ki barvo obdržijo 6 do 8 tednov. Njihove barve so veganske, ponujajo maksimalno prekrivnost, barve so intenzivne, hkrati pa dlačicam dajo zaključni sijaj, ki vaše obrvi poudari še bolj. Barvanje ni priporočljivo v primeru, da imate znane alergije na barve za lase. V kolikor niste prepričani ali ste alergični na barvo, lahko izvedemo alergijski test.

Laminacija obrvi

‍Laminacija obrvi je pravzaprav “tretma za teksturiranje dlak na obrveh”. Je postopek, pri katerem se zmehča disulfidne povezave v dlačicah, dlačice preoblikuje in nato v dlačicah vzpostavi nove povezave, s katerimi bodo vaše obrvi dobile popolno prenovo. Dlačice po tretmaju vedno še negujemo. Vaše obrvi bodo imele estetsko prijetno in prefinjeno obliko, obrvi bodo videti polnejše in bolj dvignjene, hkrati pa odprejo vaš pogled in poudarijo najlepše poteze obraza. Tretma ni trajen, saj lahko po opravljeni storitvi dlačice počešete v katero koli željeno obliko, zato je idealen za krotenje neukrotljivih dlak. Laminacija obrvi drži 6 do 8 tednov.

V ceno je vključeno tudi barvanje in oblikovanje obrvi.
Laminacija obrvi

Oblikovanje in urejanje trepalnic

Dobro negovane in urejene trepalnice razširijo in osvetlijo vaše oči, postanejo daljše in bolj definirane, spremenijo vaš obraz tako, da vam odprejo oči in ustvarijo osvežen, svetel videz. Temne trepalnice poudarijo beločnico vaših oči in temen obroč okoli šarenice. Dolge trepalnice prav tako poudarijo gibanje očes ob vsakem mežiku in pogledu, kar definitivno pridobi tudi pozornost marsikaterega človeka.

Barvanje trepalnic

Barvanje trepalnic

Trepalnice barvamo z barvami Apraise in Hive Lash, ki barvo obdržijo 6 do 8 tednov. Njihove barve so veganske, ponujajo maksimalno prekrivnost, barve so intenzivne, hkrati pa dlačicam dajo zaključni sijaj, ki vaše trepalnice poudari še bolj. Barvanje ni priporočljivo v primeru, da imate znane alergije na barve za lase. V kolikor niste prepričani ali ste alergični na barvo, lahko izvedemo alergijski test.

Lash lift / lash filler

Tretma lash lifta oziroma lash fillerja je zelo podoben laminaciji obrvi. Lash lift je postopek, pri katerem se vaše naravne trepalnice zaviha in privzdvigne, da se ustvari učinek odprtih, sijočih oči. Postopek vsebuje 3-stopenjsko formulo na osnovi keratina, ki trepalnicam omogoča vihanje, hkrati pa jih okrepi in jim da novo zavidljivo obliko.

Lash filler je prav tako lepotni tretma trajnega vihanja, ki se od klasičnega keratinskega vihanja razlikuje v tem, da vaše naravne trepalnice tudi neguje. Med tretmajem okrepimo korenino in steblo trepalnice, kar pa vpliva na gostoto trepalnic, hitrejšo rast, močnejše in debelejše trepalnice. To pomeni, da poleg trajno zavihanih trepalnic dobite še popolno nego dlačic. Dokazano je, da ob rednih tretmajih lash fillerja trepalnice okrepimo za kar 24%.

Lash lift / lash filler drži od 6 do 8 tednov. V ceno je vključeno tudi barvanje trepalnic.
Lash Lift

Pogosta vprašanja

Tretmaji so primerni zate, če:

 • si želiš gostejše, debelejše, močnejše in zavihane naravne trepalnice,
 • se želiš izogniti nošenju maskare,
 • imaš tanke, ravne in svetle trepalnice in obrvi,
 • so tvoje trepalnice krhke, polomljene in neenakomerne,
 • bi želela imeti urejene a hkrati negovane naravne trepalnice in obrvi,
 • ti na določenih mestih ne rastejo obrvi zaradi prepuljenja, starosti, poškodbe, ipd.,
 • imaš neukrotljive dlačice, ki rastejo v različne smeri in delujejo skuštrano,
 • imaš pomanjkanje oblike obrvi ali pa nista enaki.
 • Poskrbite, da imate dovolj dlačic. Urejanje trepalnic ali pa obrvi je dosti bolj oteženo, če stranka nima zadostnega števila dlačic, ki bi zapolnile prazne prostore. Prav tako pa ne bo končni rezultat takšen, kot bi si ga želeli, saj stilistke v takšnem primeru nimamo dosti prostora za korekcijo, če je le-ta potrebna.
 • Ne hodite na termin, če imate področje, kjer se bo dlačice urejalo, poškodovano ali razdraženo. V primeru, da mesto okoli obrvi ali trepalnic pred terminom poškodujete, vas opeče sonce ali pa je razdraženo zaradi katerega drugega razloga, raje odpovejte termin in ga rezervirajte čez nekaj dni, ko bo stanje pomirjeno.
 • Idealno je, če na termin pridete brez ličil. Stilistke tako lažje prepoznamo poteze vašega obraza in obrvi ali trepalnice prilagodimo vašemu videzu. Pred terminom vam v vsakem primeru odstranimo ličila iz področja okoli oči in obrvi, drugače storitve ni možno izvesti. Torej, če ne želite domov ali po opravkih z le delnim makeupom, si pred terminom odstranite vsa ličila iz obraza.
 • Izogibajte se izdelkom, ki tanjšajo kožo ali jo naredijo bolj občutljivo. Dan pred terminom si lahko izvedete le nežnejši piling kože, drugače pa je vsaj 3 do 5 dni pred depilacijo odsvetovana uporaba kislinskih ali bolj grobih fizičnih pilingov. Prav tako je potrebno vsaj 7 dni pred oblikovanjem obrvi potrebno prenehati uporabljati zdravila ali izdelke z retinolom, saj retinol kožo naredi dovzetnejšo za iritacije in je koža lahko bolj občutljiva kot sicer. Pred terminom vašo stilistko vedno opozorite, če uporabljate izdelke ali zdravila, ki vsebujejo retinol.
 • Bodite iskreni s svojo stilistko. Pred začetkom termina obvestite stilistko o morebitnih posegih, ki so bili izvedeni okoli oči ali če za njih uporabljate posebna zdravila, kateri kolih kožnih bolezni ali pa infekcijskih okužbah, ki so bile prisotne v kratkem.
 1. Po oblikovanju obrvi z voskom ali pinceto ne hitite in na kožo ne nanašajte ličil, korektorjev, pudrov in ostalih prekrivnih izdelkov. Prezgodnje nanašanje izdelkov na odprte pore tik po depilaciji obrvi, pore zapre in zamaši, kar pa lahko privede do različnih težav, kot so vnetja, infekcije, ipd.
 2. Po voskanju obrvi je priporočljiv nanos zaščitne kreme z SPF faktorjem vsaj 30, da preprečimo nastanek postvnetnih hiperpigmentacij.
 3. Da bi vaše obrvi zdržale dlje časa, se ne bojte uporabiti dobrih podlag, pomad ali pudra za zapolnitev obrvi in dodajanje definicije.
 1. Prvih 24 ur si ne močite dlačic, izogibajte se pari, savnam, plavanju, priporočljivo je, da se prvih 24 ur izogibate telovadnici ali težkim vadbam. Prav tako na dlačice ne nanašajte nobenih izdelkov, serumov ali krem.
 2. Dlačic se ne dotikajte in jih ne drgnite, še posebej, ko si umivate ali čistite obraz.
 3. Izogibajte se spanju na trebuhu ali boku, saj se tako dlačice hitreje polomijo in uničijo, kot če bi spali na hrbtu.
 4. Ne uporabljajte klešč za vihanje trepalnic, saj tretma že optimalno zaviha vaše trepalnice.
 5. Ne uporabljajte retinolov okoli področja oči in oljnih odstranjevalcev, saj tako efekt hitreje popusti.
 6. Za popolno rezultate 1 teden po storitvi lahko začnete uporabljati serume za rast in nego trepalnic in obrvi.

Informacije in naročanje

Telefonsko naročanje

Spletno naročanje

Rezervirajte svoj termin

Podpora in svetovanje

Pošljite nam e-mail
Dosegljivi smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 20.00 uro.