Mollon Pro

Mollon Pro je kakovostna francoska blagovna znamka, ki zajema celotno paleto profesionalnih izdelkov za nego rok in stopal. Njihovo ime prihaja iz dobro poznanega francoskega mesta, ki je poznan po umetnikih in ustvarjalcih, ki simbolizirajo lepoto in strast.

Izdelujejo profesionalne izdelke za oblikovanje in nego naravnih nohtov, ki temeljijo na inovativnih tehnoloških rešitvah, zasnovanih za uporabo v kozmetičnih salonih. Vse formule so zasnovane na osnovi aktivnih sestavin in uporabe naravnih barvil.

Njihova linija pa je v celoti hipoalergena oziroma “3 – free”, saj ne vsebuje toluena, formaldehida in DBP.

Tukaj si lahko pogledate njihov predstavitveni video.

Nekaj njihovih osnovnih linij bomo omenili spodaj. Več izdelkov si lahko pogledate na njihovi spletni strani https://mollonpro.si/.

Navadni laki

Imajo 2 liniji, ki zajemata njihov celoten asortima klasičnih lakov, kjer vam ponujajo preko 350 različnih odtenkov. Ti liniji sta:

  • Hardening nail lacquer – linija klasičnih lakov, ki se sušijo na zraku
  • Extreme – linija klasičnih lakov, ki utrdijo nohte

Permanentni laki

Prav tako vam ponujajo 5 različnih linij permanentnih ali  “gelish” lakov za nohte, ki se sušijo pod UV / LED lučko. Ponujajo vam preko 500 odtenkov različnih lakov. Osnovne 4 linije so:

  • Master link – linija za utrjevanje nohtov s podlakom in nadlakom, ki je mešanica gela in akrila
  • Monophase 5 in 1 – linija, ki vsebuje podlak, barvo in nadlak vse v enem laku
  • Hybrid shine system – klasična linija, ki nohte ščiti in jih utrdi
  • Luxury – linija, ki je obogatena z biokeratinom in blagodejno vpliva na naravne nohte

Geli

Ponujajo vam 2 liniji, ki sta namenjeni podaljševanju in utrjevanju nohtov. Geli so v vsaj 6 različnih barvah. Ti 2 liniji sta:

  • Gel de construction – linija za podaljševanje nohtov, ki ne vsebuje kislin in je samoizravnalen gel
  • Polyflexi gel system – linija za podaljševanje nohtov, je mešanica gela in akrila, je bolj gost

V sklopu znamke Mollon Pro Slovenija pa redno izvajajo tudi tečaje za manikuro, lakiranje (klasično ali permanentno), podaljševanje in izdelavo nohtov ter nail art tečaje, pri katerih imate na dan tečaja 15 % popust na vse njihove izdelke.

Ob ali pred nakupom izdelkov pa vam nudijo tudi brezplačno delavnico, kjer vam pokažejo kako se z izdelki ravna, v kolikor ste še v dilemi za nakup njihovih izdelkov. Prav tako imate na dan brezplačne delavnice 15 % popust na vse izdelke.