• Kozmetični salon Energomed

Kozmetični salon Energomed Ljubljana

Kozmetični salon Energomed v Ljubljani posluje že od leta 2007. V salonu na prvo mesto postavljamo stranke ter njihove želje, saj so tretmaji zasnovani tako, da vso skrb posvečamo samo vam. Tretmaji potekajo v miru in tišini, kjer se posvetimo samo vam, vašim željam in problemom. Ob storitvi vam tudi svetujemo in vam pomagamo pri nakupu izdelkov.

Pod zavihkom “cenik” boste vedno lahko našli široko ponudbo kozmetičnih storitev, ki jih tudi redno posodabljamo.

Za redne mesečne in stalne akcije pa pokukajte pod zavihek “akcije”. Tako boste do nekaterih storitev lahko prišli tudi ceneje.

Zakaj se odločiti prav za naše storitve?

Ker v salonu skrbimo za profesionalen pristop s sodobnimi aparaturami in izdelki, zaposlujemo diplomirane kozmetičarke in kozmetičarke s končano višjo šolo. Naše zaposlene pa se redno tudi same izobražujejo na različnih strokovnih področjih kozmetike in tretmajev.

Ponujamo vam pestro ponudbo kakovostnih storitev za primerno ceno, ki so dostopne vsem.

Že ob vstopu v salon želimo, da stranke začutijo pozitivno energijo, izjemno udobje in sproščenost. Zavedamo se, da je današnji tempo življenja neizprosen, prav tako pa želimo, da si stranke vzamejo čas zase in vsakdanji stres pustijo pred vrati salona vsaj za nekaj časa.

Velikokrat pozabimo, da se naše dobro počutje odraža tudi z zunanjim izgledom. Če se bodo naše stranke počutile dobro v svoji koži, bodo tudi same bolj samozavestne in bodo lažje odkorakale novim izzivom naproti. Štejejo že malenkosti, pa naj bodo to le novi nohti ali sproščujoča nega obraza.

Kje se nahajamo?

Naš salon se nahaja v Ljubljani, bolj natančno v industrijski coni Vič, nasproti Interspara Vič. Naš salon je v isti stavbi kot restavracija Via Bona, nahajamo se v prvem nadstropju pri stopnišču C.

Ponujamo naročanje kadarkoli in kjerkoli

Za prihod na termin je obvezno predhodno naročanje. Na termine se lahko 24 ur na dan, 7 dni v tednu naročate kar preko spletnega naročanja. V času uradnih ur, nas lahko vedno pokličete na telefonsko številko  01 200 33 09 ali 040 885 003.  V kolikor se ne javimo na vaš klic, vrnemo klic v najkrajšem možem času. Preko spletne pošte smo dosegljivi na info@energomed.si.

Veselimo se vašega obiska!

Informacije in naročanje

Telefonsko naročanje

Spletno naročanje

Rezervirajte svoj termin

Podpora in svetovanje

Pošljite nam e-mail
Dosegljivi smo vam od ponedeljka do petka med 8.00 in 20.00 uro.