Kakšen postopek je mikrodermoabrazija?

Mikrodermoabrazija je postopek, kjer postopoma in kontrolirano luščimo povrhnjico. Tretma se izvaja z nanašanjem kristalov aluminijevega oksida na kožo, napredek tehnologije pa je ponudil nove načine z uporabo diamantov.  Kadar postopek izvajamo bolj agresivno – nad gubami ali brazgotinami, lahko dosežemo učinkovito izboljšanje njihovega izgleda. Povrnjica postane gladka in dovzetna za sprejem aktivnih substanc. Postopek traja 10-30 minut, lahko  se kombinira z vlažilnim in regenerativnim tretmajem, po pogovoru s kozmetičarko.

Izvajamo različne postopke mikrodermabrazije. Najprej vašo kožo temeljito analizirami in določimo vaš tip kože. Ugotavljamo, da ima vska tretja stranka ki nas obišče v salonu napačno mnenje o svoji koži. Najbolj običajno je mnenje da imajo stranke mastno kažo, pa se izkaže da je koža le popolnoma dehidrirana in se zato “brani”. Nato se z vami pogovorimo kakšne rezultate pričakujete in kakšni so vaši cilji. Pri postopku mikrodermabrazije se uporablja kozmetika Skintruth. Možen je nanos Ampul in specialnih  mask, če seveda vaša koža to dopušča. Po naših izkušnjah kozmetika Skintruth ustreza 89% naših strank. Poskušamo vam svetovati najboljše kozmetiko za vaš tip kože.

V našem salonu uporabljamo aparat Apolo HS-100. Sam aparat ima kar nekaj prednosti, med drugim; postopek je brez bolečin, brez možnosti za alergično reakcijo, hitra obnova kože po posegu, vidno obnovljena koža.  Po samem posegu je potrebno kožo dobro zaščititi s kremo, ki vsebuje UV zaščitni faktor. Za podaljšano nego doma negujste svojo kožo z kozmetiko Skintruth.

Si želite, da bo mikrodermoabrazija zares učinkovala?

Pridite na vsaj 6 tretmajev v razmaku 10-14 dni  in presenečeni boste nad rezultati. Rezervirajte si svoj termin mikrodermoabrazije. Potrebujete dodatne informacije o mikrodermoabraziji. Pokličite nas na 01 200 33 09 ali 040 885 003.

Mikrodermabrazija je neboleč, nekirurški postopek, ki prinaša viden rezultat in takojšen učinek.