Filozofija Tantruth-a

Za samoporjavitev telesa, brez izpostavljanja nevarnim UV žarkom, Tantruth zagotovi popolen porjavitveni ten. Tantruth je profesionalna porjavitvena linija, ki ponuja izjemno kakovost čez vse korake porjavitvene rutine. Vsebuje najnovejše inovacije v porjavitveni tehnologiji. S satenasto svilenimi izvlečki in dvojnimi samoporjavitvenimi agenti, ter lahkim svežim vonjem, pusti kožo prijetno odišavljeno in čudovito zagorelo, kot poljub sonca čez vse leto.

Postopek Tantruth-a

Pred postopkom teninga: za popoln ten je potrebna priprava kože. Navodila so pomembna, saj bo le tako vaš ten popoln in obstojen 5-10 dni.

Tantruth-samoporjavitev

Tantruth-samoporjavitev

PRIPRAVA: en dan prej naredite piling s Tantruth True Smoothing Scrub na področju, kjer želite biti potenirani. S tem zagotovite enakomerno prekrivnost. Izogibajte se uporabe vlažilnih krem in losjonov na telesu na dan teniranja, če je to mogoče. Zaželjena je depilacija področja teniranja vsaj 24 ur pred teningom, da se izognemo možni razdraženosti. Izogibajte se uporabe parfuma in deodoranta na dan teniranja ali jih odstranite pred tretmajem. Če tenirate tudi obraz je potrebno odstraniti make-up.

KAJ OBLEČI? Med teniranjem se lahko stranka odloči da je v bikiniju/modrčku/hlačkah, kakorkoli, na njih lahko ostane madež, čeprav smo preverili, da se s pranjem vse popolnoma odstrani, tudi iz belega perila. Vendar je potrebno stranko opozoriti, da niso ta oblačila svetlih barv. Priporočljivo je, da ji ponudite hlačke za enkratno uporabo.

Svetujemo, da stranka zapusti salon v temnih ohlapnih oblačilih, v izogib neenakomernim črtam in da preprečimo, da se instantni barvni vodnik pozna na svetlih oblačilih. Tudi obuvalo mora biti lahko, udobno in neotesnjujoče. Nošenje nakita po teniranju ni zaželjeno. Vse to je zelo pomembno v prvih 8-ih urah, ko se pod instantnim barvnim vodnikom razvija globinska barva. V naslednjih dneh stranka lahko obleče in obuje kar želi.

O ostalih podrobnostih, na katere morate biti pozorni po opravljenem tretmaju, vas bo po končanem teningu seznanila vaša negovalka.

Pogosta vprašanja (samoporjavitev): 

Ali Tantruth samoporjavitveni sistem varen ? Da, z duom samoporjavitenih sredstev DHA in Erythrulosa, Tantruth Tan ponuja luksuzno polt, ki vam omogoča porjavitev skozi celo leto. Vsebuje izvleček “Satin Silk” satenate svile, ki vam po kožo naredilo svileno mehko in gladko. Vsebuje avokado za vlaženje in obnavljanje, medtem ko vitamin E v avokadu deluje kot močan antioksidant. Tantruth vsebuje tudi karitejevo maslo ta pomaga pomiriti kožo.

Ali lahko kdorkoli uporablja samoporjavitveni sistem Self Tantruth? Stranke s kožnimi boleznimi, kot so ekcem, dermatitis ali psoriaza naj se posvetujejo s svojim zdravnikom pred uporabo teninga ali ga lahko uporabljajo. Stranke, ki trpijo za diabetesom ali astmo naj se prav tako posvetujejo s svojim zdravnikom. Priporočljivo je, da se nosečnice v prvem polletju prav tako posvetujejo s svojim zdravnikom, preden se odločijo za uporabo tega postopka.

Ali Tantruth samoporjavotveni sistem izsuši kožo? Tantruth vsebuje formulacijo avokadovega in karitejevega masla, oba imata lastnost, da kožo pomirjata in vlažita. Ekstrakt “Satin Silk” pa vašo koža naredi gladko in svetlečo v procesu samoporjavitvenega tretmaja.

Katera učinkovina vpliva na polt? Dihidroksiaceton (DHA) velja za najbolj učinkovito sestavino brez sončenja. Reagira z beljakovinami na koži, ki proizvajajo barvo oziroma ten kože, ki je podobna naravni pigmentaciji. Erythrulose v kombinaciji z DHA daje bolj trajno polt in bolj prijetno kozmetično barvo. Poleg tega ima še vlažilne lastnosti. Koža začne temniti po 2-3 urah, barva je v celoti razvita v 24 urah. Barva bo sčasoma zbledela in se jo lahko dodaja vsake štiri do pet dni, da ohranite optimalno barvo.

Ali Tantruth izdelki za samoporjavitev varujejo pred UV žarki ? Ne, samoporjavitveni izdelki nimajo učinka za zaščito pred soncem in priporočamo uporabo svojega običajnega SPF na prostem.

Ali bodo na mojih rokah ostali madeži po procesu samoporjavitvenega tretmaja? Če uporabljate Tantruth Self Tan losjoni ali gel doma, je priporočljivo, da nosite rokavice ali uporabite gobico za nanašanje izdelka. Če ne uporabljate gobice ali rokavic, potem si umijte roke takoj po nanosu. Smoothing Spray, pa vam bo pomagal zagotoviti enakomerno pokritost na rokah, kar preprečuje kopičenje izdelka in s tem posledično tudi madeže na rokah.

O izdelkih in sestavinah

Kako enakomerno nanesem Tantruth ali kaj storiti če nanesem preveč Tantruth izdelka za samoporjavitev? Obvezno uporabite piling Tantruth Scrub pred katerikolim nanosom samoporjavitevenega izdelka na kožo. S tem boste odstranili odvečne odmrle celice, le tako boste dobro pripravili kožo na proces samoporjavitvenega tretmaja. Za suhe predele kože, kot so komolci, roke, kolena, gležnje in noge, uporabite Spray za gladitev, s tem boste zagotovili enakomerno pokritost.

Kako pogosto lahko uporabljam Tantruth izdelke za samoporjavitev? Tako pogosto, kot je potrebno. Priporočamo uporabo Tantruth True Scrub izravnalnega pilinga pred ponovnim nanosom. Odstranjevanje površinske nečistoče in odmrle kožne celice pred ponovnim nanosom, bo zagotovilo da bo koža gladka in mehka, brez madežev.

Ali lahko uporabljm samoporjavitveni sistem Self Tantruth na obrazu? Priporočamo vam, da ne uporabljate Tantruth losjon z barvnim vodilom na obrazu zaradi barve, ki ostane ujeta v odprtih porah. Vendar pa so vsi samoporjavitveni izdelki primerni tudi za uporabo na obrazu.

Obstojnost teninga

Kako dolgo bo moj Tantruth samoporjavitveni tretma obstojen? 5 – 10 dni z enim nanosom, glede na stopnjo tena, ki ga želite doseči z Tantruth Self Tannerjem. Tantruth True Smoothing Spray pa je zelo učinkovit za ohranjanje vlage in ohranjanje željene polti.

Ali kopanje vpliva na mojo polt? Kopanje v klorirani vodi ali slani vodi, lahko povzroči, da učinek samoporjavitvenega tretmaja zbledi. Vendar pa običajne dejavnosti, kot so kopanje, prhanje ali telesne dejavnosti ne vplivajo na kakovost porjavelosti.

Koliko časa se nanos suši na moji koži in kdaj se lahko prvič oprham ? Po nanosu samoporjavitvenega sistema počakajte 5-10 min, in se normalno vrnite k svojim aktivnostim. Koža začne temniti po 2-3 urah, barva je v celoti razvita v 24 urah. Nanos pustite delovati 4-6 ur, potem se lahko oprhate in nanesete losjon, vendar ni nujno. Barva bo v celoti razvita v 24 urah.