QUATRO MASAŽA

Ker so štiri roke boljše kot samo dve.

Quatro masaža je štiriročna masaža, kar pomeni, da jo izvajata dve maserki hkrati. Ponuja številne koristi tako za telo kot za um in je odlična izbira za ljudi, ki se težje sprostijo. Maserki, ne samo da zrcalita gibe rok druga druge, ampak tudi izvajata enak pritisk na obeh straneh telesa in s tem ustvarita uravnoteženo, sproščujočo, predvsem pa vrhunsko izkušnjo.

Ima posebno moč, saj lahko maserki raztegneta in sprostita mišice na način, ki ni možen, če masažo izvaja le ena maserka. Pri Quatro masaži lahko ena dela z udarci, ki vplivajo na globoka tkiva, medtem ko druga maserka izvaja bolj sproščujoče gibe. Prednost štirih rok na telesu je spodbujanje odziva telesa na globlje sprostitve, saj um težko sledi vsem dražljajem, zato se veliko lažje sprostite in celo zaspite. Ker dobite dvakratno masažo v eni seji, so dvakratni tudi rezultati. Pri tem so Vam v pomoč izdelki linije Skintruth.

Prednosti quatro masaže

Izboljšana sprostitev – ker se hkrati masirata obe strani telesa, imajo Vaši možgani težko nalogo pri osredotočanju. Zaradi tega na koncu popustijo koncentraciji in Vam omogočajo, da se med masažo popolnoma sprostite.

Zmanjšan stres – masaže zmanjšujejo kortizol (stresni hormon), kar ima za posledico trajno občutje izboljšanega razpoloženja in sprostitve.

Izboljša krvni obtok – redne štiriročne masaže lahko izboljšajo kroženje krvi, kar lahko zmanjša določene znake staranja kot so gube in suha koža. To pomeni tudi, da Vaše celice dobijo pomembna hranila z manj dela. Pomaga izločiti odpadke in pline, kar omogoča, da Vaš celoten živčni sistem deluje bolje. Boljša prekrvavitev pa ohranja Vašo telesno temperaturo stabilno in uravnoteženo.

Okrepljene mišice – če so mišice šibke, otežujejo opravljanje vsakodnevnih opravil. Močnejše mišice se počutijo bolje in Vam dajejo sposobnost za večjo aktivnost.

Izboljša duševno zdravje – depresija in tesnoba dodatno obremenjujeta telo, kar lahko pospeši proces staranja, štiriročna masaža pa te vplive lajša.

Boljši spanec – če Vi ne spite dobro, tudi telo ne bo delovalo učinkovito. Z redno masažo boste izboljšali spanec, kar pa bo pripomoglo tudi k boljšemu razpoloženju čez dan.