Zakaj permanentno lakiranje?

Permanentno lakiranje je poleg običajnega  lakiranja v današnjem času zelo popularno, saj je permanentni lak dlje obstojen. V salonu Energomed izvajamo dve vrsti manikire in sicer: Hybrid Shine UV/LED in Monophase UV/LED Vernis. Lakiranje ne poškoduje nohtov, še manj jih poškoduje odstranjevanje.

Kaj je UV/LED?

Je posplošen izraz za posebno lučko, ki se uporablja za sušenje permanentnih lakov. Posamezni nanos laka se suši v UV/LED lučki. Dolžina sušenja je v UV LED lučki krajše kakor v običajni UV lučki. Obstojnost je identična, vendar pa je zelo važno , da je v eni ali drugi lučki permanentno lak posušen do konca. V salonu Energomed, si za vsako stranko vzameno čas in ne hitimo, zato imamo veliko število zadovoljnih strank , ki se vračajo v salon.

Permanentno UV/LED lakiranje z Monofaznim lakom

Permanentno lakiranje z Monofaznimi laki je bolj enostavno kot lakiranje s  Hybridnim lakom Mollon PRO.  Bistvena razlika je v številu nanosov. Monofazni laki ne potrebuje podlaka in nadlaka, saj izredna formula lakov vsebuje podlak in nadlak že v samem barvnem nanosu. Manikira vsebuje dva barvna nanosa in sušenje v UV/LED lučki. Nanaša se na naravne ali gelirane nohte.

Permanentno lakiranje s Hybrid Shine lakom

Permanentno lakiranje je identično lakiranju  naravnih nohtov. Razlika je v izbranih izdelkih. Lakiranje vsebuje nanos podlaka, dva barvna nanosa in nanos nadlaka za izreden lesk in obstojnost. Uporabljamo izključno preverjene profesionalne znamke. Mollon PRO je zato za vas najboljša izbira za permanentno lakiranje.

Click here to add your own text

Gelish laki so permanentni laki pri katerih je obstojnost daljša od navadnega laka oz klasičnega lakov. Odvisno od blagovne znamke in kvalitete nohta na katerega se nanaša od 2-3 tedne. Gelish laki se odstranjujejo izključno s topili. Mollon PRO UV Remover, nohtne plošče ne poškoduje. Gelish lak odstranjujemo z nohta s profesionalnimi topili proizvajalca in ne s pilico za nohte. Postopek odstranitve gelish laka traja 5-10 minut. Gelish lak sušimo v UV ali LED profesionalni lučki.

Gelish laki ali UV Geli?

Pred nanosom gelish laka (permanentnega laka) na nohte morate vedeti,  ali se ta lahko odstranjuje s topili ali težko s pilico kot da imate UV gel.  Povprašajte kozmetičarko ali nohtno stilistko in zahtevajte odgovor. Če je odgovor s pilico za nohte potem vprašajte po znamki permanentnega laka.  Vsi permanentni laki Hybrid Shine System Mollon PRO se odstranjejo s topili, torej brez piljenja.