Nega obraza in njene prednosti

Nega obraza vrhunske linije za obraz Skintruth stremi k združevanju lepote in dobrega počutja, pri tem pa želi zadovoljiti fizično kot tudi duhovno plat. Kozmetika Skintruth je profesionalna linija za nego, ki združuje naravno pridobljene in znanstveno dovršene sestavine, ki optimizirajo nego obraza  in jo dvignejo na višjo raven. Izvajamo različne vrste obraznih neg. Nego obraza prilagajamo potrebam vaše kože. Le popolno zaupanje v strokovnost vaše kozmetičarke vam lahko zagotovi opimalne rezultate.

Izvajamo različne nege prilagojene prav vašemu tipu kože:
za aknasto kožo, za problematično kožo, za suho in občutljivo kožo,tretmaji za kožo srednjih let, za mastno kožo, za normalno kožo, najstniška nega, nego za moške.

Izkoristite ekskluzivno priložnost in ne ugotavljajte katera nega je najbolj primerna za vas.

nega obraza

Katero nego obraza izbrati?

Katero nego obraza izbrati?

Katero nego obraza izbrati?

Prepustite se strokovnjakinjam kozmetične nege in ogromno prihranite.

Po naših izkušnjah, večna strank ne ve kakšen tip kože imajo in kakšna nega obraza je za njih optimalna. Olajšali vam bomo vašo odločitev. Izberite med vrhunskimi paketi neg.

Garatiramo vam, da niste še nikoli bili deležni tako popolne nege obraza, kot jo boste deležni pri nas.

Nega obraza, ki jo izvajamo v salonu bo vaši koži zagotovila naravno zaščito. Nežna in učinkovita nega ščiti kožo pred negativnimi vplivi okolja. Temeljita nega obraza vašo kožo očisti, in jo prenovi. Povrne ji mehkobo in ravnovesje, jo nahrani ter obogati.

Ponudba različnih negovalnih postopkov nam omogoča, da izberemo najprimernejšega za vašo kožo. Uspešno negujemo mastno kožo, akne, rdečico, občutljivost, hiperpigmentacijo, razdraženo kožo in gube. Negovalni tretma izberete sami,  izbor linije pa prepustite profesionalni kozmetičarki.  Ta bo postopek vsakič posebej prilagodila potrebam vaše kože. S tem bo učinek nege obraza še bolj učinkovit. Sodobni tretmaji so zasnovani tako, da se kozmetičarka najprej pogovori s stranko kakšne preparate uporablja doma, kaj pričakuje od tretmaja in kakšne so njene želje.