NEGA OBRAZA Z LEDENIMI GLOBUSI

Tvoje nege obraza ne bodo nikoli več iste.

Te zanima zakaj?

Ledeni globus je narejen iz visoko trpežnega stekla in vsebuje tekočino, ki ne zmrzne. Pred uporabo je vedno shranjen na hladnem mestu, da zagotovi maksimalne rezultate. Tudi strokovnjaki za kozmetiko vam lahko potrdijo, da so ledeni globusi izjemno dobri za vašo kožo. Zjutraj vam le nekaj potegov že zmanjša oteklino na obrazu, vam pomiri kožo in doda obrazu konture. Le nekaj minutni jutranji ritual lahko že naredi veliko razliko.

Ledene globuse uporabimo po čiščenju obraza in pred nanosom dnevne kreme na obraz.

Nega obraza z ledenimi globusi

Zakaj pa so ledeni globusi sploh dobri?

Nekaj minutna masaža z ledenimi globusi spodbudi delovanje limfe in cirkulacijo krvi za bolj mladosten videz. V primeru rosacee, aken in rdečice na obrazu pomiri kožo in zmanjša videz rdečine na obrazu, polega tega zmanjša tudi same pore. Izjemno primeren je tudi za občutljive kože, predvsem pa po globinskem čiščenju po sami negi. Ker omilimo rdečino in zmanjšamo tudi same pore so ledeni globusi idealni za preprečevanje nastajanja novih aken. 

Vašemu obrazu poudari tudi konture, zato pravijo, da so kot botoks, vendar brez igel!

Ledene globuse lahko uporabite tudi za namene lajšanja bolečin glavobolov, lajšanje stresnega življenja in za nabiranje energije za nov dan, če imate občutek brezvoljnosti.