Manikira naravnih nohtov

Manikira je nega rok in nohtov,  zelo je pomembna, saj veliko povedo o nas. Ker so zelo izpostavljen del telesa, jih je potrebno skrbno negovati. Namen manikire je da ohranimo naše roke in nohte zdrave. Postopek manikire naravnih nohtov začnemo z namakanjem rok v topli kopeli, nato pa po 10-15 minutah odstranimo odvečno obnohtono kožico. S pilico skrajšamo noht in oblikujemo obliko nohta. Da so roke manj suhe in grobe naredimo pilling, ki ga vmasiramo in približno po petih minutah speremo z mlačno vodo. Z bogato hranljivo kremo roke masiramo približno 10 minut, zaključimo z oljčkom za obnohtno kožico, kamor ga nanesemo in vmasiramo.

Vedno bolj pa se tudi za naravno manikuro uporablja brusilni strojček za nohte. Mi uporabljamo Mollon PRO profesionalni električni brusilnik  za nohte in smo z njim izredno zadovoljni.

O manikiri

Manikira naravnih nohtov je sprostitev za naše roke. V našem salonu, vam nudimo pester izbor, od preproste manikire primerne tako za moške kot ženske, ki si želijo lepe, privlačne in urejene roke, do permanentnega lakiranja nohtov in do podaljševanja ter geliranja nohtov s kakovostnimi Mollon PRO izdelki. Osnovno pravilo je, da nohte vedno zaščitimo z vseh strani, z več plastmi laka: podlak, 2x lak, nadlak in kapljice za hitro sušenje in lesk. S tem preprečimo, da bi vlaga prihajala do nohta, ker bi s tem lahko postal krhek, suh ali pa bi se začel cepiti. Mollon PRO profesionalno znamko ne odlikujejo le izredno kvalitetni in obstojni laki Mollon PRO Nail Lacquer ampak ima Mollon PRO linija tudi posebno linijo Nail care in Nail Regeneree. Ti dve liniji vam zagotavljata, da boste ob redni uporabi kvaliteto vaših naravnih nohtov izboljšali. Obstojnost navadnih lakov, pri pravilnem postopku manikire je 7 dni.

Nail Therapy Regeneree

Kadar so nohti razcepljeni, mehki in krhki uporabimo profesionalno terapijo za nohte – Nail Therapy Regeneree. S to terapijo dosežemo, da se nohti obnovijo in okrepijo.  Njihove sestavine efektivno in močno prodirajo v rožene plasti nohtov in jih tako zdravijo.  Nohti so po terapiji manj lomljivi, manj se cepijo in manj krhki.

Naročite se na 01 200 33 09  in 040 885 003 ter  24/7  v povezavi  on-line narocanje.