Skrivna sestavina pri negi obraza

Profesionalna belgijska kozmetika OPHYTO pH, temelji na edinstveni formuli puferirane glikolne kisline visokih koncentracij (80 in 40 %). Privoščite si negovalni tretma, ki s preprostimi tehnikami pilinga ohranja naravno vlažnost kože ter stimulira kasnejše nastajanje elastina in kolagena. Lepotni učinek je viden takoj po uporabi, brez rdečic in draženja kože. Edinstven tretma zagotavlja nanašanje ličil takoj po tretmaju. Primeren je za izvajanje tudi v poletnih mesecih, saj ni fotosenzibilen, po tretmaju se ni potrebno izogibati soncu. Ravno zato je primeren za nego pred slavnostnimi dogodki, kot so poroke, maturantski plesi in druga srečanja.

Glikolno kislino pridobivamo iz sladkornega trsa, rdeče pese ali grozdja.  Za stimulacijo celičnega delovanja je ta molekula najbolj učinkovita.

Celostna nega z glikolno kislino

Strukturo kože lahko spremenijo nekateri zunanji dejavniki, kot so onesnaženje okolja in izpostavljenost sončnim žarkom. Staranje kože je genetsko pogojeno to se zavedamo.

Izdelki linije Ophyto pH in njen piling z glikolno kislino (AHA), nudijo poseben tretma z izjemnim lepotnim učinkom. Po zaključku tretmaja vidimo takojšne izboljšanje strukture polti in teksture kože. Manjše gube bodo zabrisane in pigmentne pege bodo zbledele.

Glikolna kislina v Ophyto pH liniji celostno neguje kožo. Odstrani vse mrtve celice in stimulira nastajanje kolagena in elastina.

Indikacije

Za vsakega moškega ali žensko po 30 letu starosti za preprečevanje znakov staranja in ohranjanje svetle polti.

Priporočamo 1 mesečno nego s tretmajem 1 krat na teden.

Rezulati

Zahvaljujoč Ophyto pH tretmaju je koža globinsko očiščena, celični metabolizem reaktiviran, gube in manjše bugne linije so zmanjšane.

  • Suha koža: izboljša se hidracija kože.
  • Aknasta ali mastna koža: regulacija izločanja sebuma.
  • Hiperpigmentirana koža: inhibicija melanogeneze.

Kaj je glikolna kislina kot piling?

Piling z glikolno kislino je enostaven in kontroliran postopek. Na koži aktivira zaloge in spodbudi nastajanje aminokislin in proteinov. Ta nega je na voljo v različnih koncentracijah.

Ali je Ophyto® pH piling primeren za vsakogar?

Ja, Ophyto® pH peeling lahko nanesemo na vse tipe in barve kože. Primeren je tako za moške kot za ženske.

Na katere dele telesa lahko nanesemo Ophyto® pH piling?

Ophyto® pH piling lahko nanesemo na obraz ali kateri koli drug del telesa (strije).

Ali obstaja poseben protokol?

Vaš lepotni strokovnjak nanese na kožo puferno raztopino glikolne kisline za 3 do 15 minut. Med tretmajem boste lahko občutili blažje ščemenje, ki bo med nego izzvenelo.

 Katere pričakovane rezultate omogoča glikolna kislina po pilingu?

Na splošno lahko opazimo naslednje rezultate: gube in drobne gubne linije se zmanjšajo, koža postane prožnejša, pigmentne nepravilnosti se zmanjšajo (starostne ali pigmentne pege), polt je poenotena, poveča se navlaženost kože, poveča se naravna svetlost kože.

Kaj se priporoča po pilingu?

Razvili smo posebne Ophyto pH izdelke, ki so bili oblikovani tako, da izboljšajo regeneracijo kože in omejijo stranske učinke. Priporočamo, da se prepustite udobju teh izdelkov. Če se nameravate izpostaviti soncu, priporočamo uporabo Ophyto izdelka za zaščito pred soncem, ki je prilagojen vaši koži.

Ali lahko nadaljujem z normalnimi aktivnostmi po Ophyto® pH pilingu?

Da, tretma z Ophyto pH pilingom ne ovira običajnih aktivnosti.