Detox masaža telesa osvobodi telo strupov in odvečnih toksinov. Z detox masažo v telesu stimuliramo krvni in limfni obtok. Z zadostno prekrvavljenostjo telesa poskrbimo, da vsaka celica dobi dovolj kisika, hranilnih snovi in vode. Če je cirkulacija krvi v telesu oslabljena zaradi različnih dejavnikov, pride do mrzlih stopal in dlani, nepravilnega delovanja organov in lahko tudi do bolezni.

POZITIVNI UČINKI DETOX MASAŽE NA TELO:

  • osvoboditev telesa strupov,
  • podpora imunskemu sistemu,
  • spodbuja prekrvavitev kože,
  • blagodejno vpliva na telo in duha,
  • stimulira limfni obtok,
  • deluje proti vsakodnevnemu stresu,
  • zbristi misli
  • imeli boste osveženo, napeto, sijočo kožo,
  • popolna priprava na poletno sezono,
  • deluje tudi v boju proti celulitu.

Detox masaža pa je popolna samo v kombinaciji z poživljajočim pilingom za telo. Piling nežno lušči in s tem prenovi ter zgladi teksturo kože ter spodbuja obnovo celic. Poživljajoči piling s črnim poprom in mentolom si enostavno naredite v udobju svojega doma. S krožnimi gibi nežno vmasiraje na čisto, vlažno kožo telesa. Posebno pozornost posvetite suhim področjem. Nato, kar pod tušem sperite z vodo.

Ponudite svojemu telesu le najboljše. Razvajajte svoje čute z blagodejnim vonjem, ki jih ponudi mešanica olj v detox masažnem olju. Odločite se za popolno prenovo in poživitev vašega telesa. Detox masaža

Pomembno vlogo pri razstrupljanju telesa ima tudi limfni sistem. v limfnem sistemu se naberejo vse odpadne snovi telesa: virusi, bakterije, rakave celice, strupi in kemikalije. Limfni sistem ohranjamo zdrav tako, da vnesemo zadostno količino esencialnih aminokislin, vitaminov in mineralov. Poleg tega, da poskrbimo za primerno prehrano, lahko limfnemu sistemu pomagamo s pomočjo detox masaže. Detox masaža zajema prijeme klasične masaže s poudarkom na limfnem sistemu. Detox masaža je še bolj učinkovita v kombinaciji z strojno limfno drenažo.

detox masaža telesa

Pri detox masaži uporabljamo posebno izbrano mešanico olj prilgojeno za razstupljanje telesa. Detox masažno olje v osnovi vsebuje olje groznih pešk. Za optimalno delovanje pa so dodana esencialno olje rožmarina, ciprese in limone. Rožmarin je zelišče, ki izboljša krvni obtok. Pomaga zbristiti um in ublaži posledice vsakdanjega stresa. Deluje pomirjevalno , zato tudi pomaga sprostiti napete mišice. Eterično olje ciprese je cenjeno zaradi svojega blagodejnega in pomirujočega vpliva na počutje in dihalne poti. Določene učinkovine v njem delujejo poživljajoče in povečujejo prekvavitev kože. Limonino olje osveži, deluje spodbudno ter krepi telo in duha.

Mešanica olj, formuliranih, da pomagajo stimulirati, oblikovati in napeti kožo. Prebudi celo počasno obnovo kože in jo pomlajuje.

Naročite se na 01 200 33 09  in 040 885 003 ter  24/7  v povezavi  on-line narocanje.