Čiščenje obraza

Čiščenje obraza Clean

Globinsko čiščenje obraza je pomembno! Čista koža pomeni boljše prehajanje pomembnih sestavin v vašo kožo.

Globinsko čiščenje obraza se priporoča na 1 do 2 meseca odvisno od stanja kože. Sama nega vsebuje površinsko čiščenje obraza, toniranje, piling primeren glede na tip kože, ogrevanje in globinsko čiščenje kože. Po globinskem čiščenju obraza nego nadaljujemo z ultrazvokom obraza. Čiščenje obraza zaključimo z masko za obraz primerno, glede tip kože posameznika.

Zakaj je globinsko čiščenje obraza pomembno?

Vsakodnevno smo ispostavljeni zunanjim vplivom, prostim radikalom, snovi iz okolja, bakterijam in virusom. KOŽA- je naš največji organ. Znano je, da koža ščiti organizem pred škodljivimi okoljskimi vplivi (fizikalnimi, kemičnimi, mikrobiološkimi) in je ključna pri vzdrževanju temperature, elektrolitov in tekočinskega ravnovesja. Zdrava koža je rezultat številnih biokemičnih in fizikalnih dejavnikov, ki so predmet sprememb tako v telesu ali okolju. Sčasoma lahko sonce, kajenje, stres, bolezen in staranje spremenijo zgradbo kože tako, da postane ohlapna, izgubi sijaj in prožnost. Namen profesionalne skrbi za kožo je vzdrževati jo v zdravem stanju in njenem najatraktivnejšem videzu.

ZATO… je globinsko čiščenje obraza pri kozmetičarki pomembna in priporočljiva. Z globinskim čiščenjem obraza in  nego obraza, kožo vzpostavimo v ravnovesje, ohranjamo zdravo stanje in ji pomagamo pri tako pomembni nalogi.

globinsko čiščenje obraza

Ultrazvok obraza in kako deluje na kožo.

Ultrazvok z LED svetlobnim učinkom. Led svetloba ima na kožo negovalno blagodejni učinek. Vsaka barvna lučka deluje drugače na kožo. Modra led svetloba ugodno vpliva na akne in na problematično kožo, jo dezinficira. Rdeča ima učinek segrevanja, pomlajevanja, vpliva na tonus kože. Zelena pa izboljšuje stanje hipopigmentacije.

Po globinskem čiščenju sledi visoka frekvenca. Pri visoki frekvenci gre za nežno razelektritev visoke frekvence na koži, ki se sliši kot prasketanje. Pri tem se tvori ozon. Deluje tako da, kožo ogreje, dezinficira, pospešuje mikrocirkulacijo, ki izboljša regeneracijo kože, deluje na sprostitev mišic na obrazu in  povečuje absorbcijsko sposobnost kože.

Sledi ročna masaža obraza, vratu in dekolteja z izbranimi aromatruth olji. Nato na kožo nanesemo masko ali mešanico mask glede na tip in potrebe kože ( vlažilna, čistilna, hranljiva, anitage…)

Nego zaključimo z nanosom zaščitne dnevne ali nočne kreme.

on-line naročanje: Naročanje na storitve