Brazilska depilacija,

pomeni odstranjevanje dlak na intimnih predelih (bikini linija, Venerin hribček in sramne ustnice). To vrsto depilacije izvajamo s tehniko z nizko temperaturnim film voskom brez trakov. To pomeni, da se vosek nanese na kožo, počaka, da se strdi v nekaj sekundah, potem pa se z enim hitrim potegom ročno odstrani. Brazilska depilacija z voskom na splošno omogoča 2-3 tedensko gladkost. Dlje časa, kot se dlačice odstranjuje z voskom, dlje časa traja gladkost. Sčasoma se dlačice razredčijo in oslabijo.

Nega po brazilski depilaciji doma

Za domačo nego po depilaciji svetujemo uporabo losjona Tea Tree (zeleni čaj). Za vse nadušence nad brazilsko depilacijo imamo na voljo pomirjevalni losijon v 500 ml embalži po neverjetno ugodni ceni. Za negovalni losjon povprašajte v salonu ali na 01 200 33 09.  Ta deluje antiseptično in negovalno. Kljub temu, da ste odstranili vse dlačice na intimnem predelu morate biti se posebno pozorni na nego in higieno.  Preberite si še naša priporočila pred in po depilaciji, sploh če imate težave z vraščanjem dlačic.

Prvič? To ni problem, saj vam bomo depilacijo opravili strokovno in brez “pametovanja”. Ne skrbite tudi če vam je nerodno. Že toliko smo vas videli brez hlačk, da sploh ne opazimo več, da ste jih slekle. Če vam je zares neprijetno imamo na voljo tudi tangice za enkratno uporabo, da vam bo bolj prijetno med depilacijo.

V kolikor želite depilirati več delov hkrati  ( npr. depilacija celih nog in podpazhuh) vam svetujemo, da preverite še našo PAKETNO PONUDBO DEPILACIJ, se splača. Prihranite namreč lahko tudi do 20% . Ponudbe depilacij in cene so objavljene na naši on – line spletni povezavi za naročanje.

 Odlični paketi depilacij, ki jih ne gre spregledati.

Paket XS – depilacija   brazilska depilacija, podpazduhe
Paket S- depilacija       depilacija brčice, urejanje obrvi, brazilska depilacija
Paket M -depilacija     bikini, noge do kolen, roke polovica
Paket L- depilacija       depilacija brčice, bikini, noge cele
Paket XL-depilacija      bikini, urejanje obrvi, noge do kolen, roke cele
Paket XXL-depilacija    noge cele, roke cele, podpazduhe, brazilska Ž