TanTruth tening – profesionalna samoporjavitev

Tantruth izpolni nenehno željo po porjavelosti, ki jo ima večina, brez da bi se izpostavljali nevarnim UV žarkom. Tantruth je profesionalna porjavitvena linija, ki ponuja izjemno kakovost čez vse korake porjavitvene rutine. Tantruth vsebuje najnovejše inovacije v porjavitveni tehnologiji. Tantruth izdelki ne vsebujejo parabenov, alkoholov in mineralnih olj. Narejeni so izključno iz naravnih sestavin. S satenasto svilenimi izvlečki in dvojnimi samoporjavitvenimi agenti, ter lahkim svežim vonjem, pusti kožo prijetno odišavljeno in čudovito zagorelo, kot poljub sonca čez vse leto.

Kako se pripraviti na popoln ten?

Za popoln ten je potrebna priprava kože. Navodila so pomembna, saj bo le tako vaš ten popoln in obstojen 5-10 dni.

Priprava na samoporjavitveni sistem

En dan prej naredite piling s Tantruth True Smoothing Scrub na področju, kjer želite biti potenirani. S tem zagotovite enakomerno prekrivnost. Izogibajte se uporabe vlažilnih krem in losjonov na telesu na dan teniranja, če je to mogoče. Zaželjena je depilacija področja teniranja vsaj 24 ur pred sprejingom, da se izognemo možni razdraženosti. Izogibajte se uporabe parfuma in deodoranta na dan teniranja ali jih odstranite pred tretmajem. Če tenirate tudi obraz je potrebno odstraniti make-up.

Kaj obleči?

Med teniranjem se lahko stranka odloči da je v bikiniju/modrčku/hlačkah, kakorkoli, na njih lahko ostane madež, čeprav smo preverili, da se s pranjem vse popolnoma odstrani, tudi iz belega perila. Vendar vas vseeno želimo seznaniti, da priporočamo, da to niso oblačila svetlih barv.  Priporočljivo je, da si stranka obleče hlačke za enkratno uporabo, lahko pa je stranka tudi popolnoma gola (po želji).
Svetujemo, da stranka zapusti salon v temnejših ohlapnih oblačilih, v izogib neenakomernim črtam in da preprečimo, da se instantni barvni vodnik pozna na svetlih oblačilih. Tudi obuvalo mora biti lahko, udobno in neotesnjujoče.

Nošenje nakita po teniranju ni zaželjeno. Vse to je zelo pomembno v prvih 8-ih urah, ko se pod instantnim barvnim vodnikom razvija globinska barva. V naslednjih dneh stranka lahko obleče in obuje kar želi.

O ostalih podrobnostih, na katere morate biti pozorni po opravljenem tretmaju, vas bo po končanem teningu seznanila naša kozmetičarka.

creative 2

Izdelki za podaljšano samoporjavitev tena doma

Po končanem teniranju priporočamo nakup Tantruth vlažilnih losijonov in gelov za telo in obraz.. Z njimi izdatno navlažite kožo, ki jo teniranje rahlo izsuši. Z uporabo izdelkov podaljšate obstojnost tena do 5 dni. Torej je lahko vaš ten popoln od 18-21 dni. Na dan teniranja vam pripada 10% popust pri nakupu izdelkov za domačo rabo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.