MADEROTERAPIJA- Osebna izpoved stranke, ki je obiskala tretmaje

Sem mama, 30+, redno zaposlena, med delom v pisarni pa veliko svojega časa preživim v sedečem položaju. Zaradi pomankanja časa zase in ker 30. leta prinesejo svoje, so se mi pričele pojavljati težave s kožo, oz. podrobneje s celulitom na nogah in zadnjici. Do sedaj se mi to ni dogajalo. Poletje je tukaj, jaz pa sem popolnoma nepripravljena. Zavedam se, da videz ni vse in da največ šteje tisto, kar nosimo v sebi. Vseeno pa ob pogledu v ogledalo s svojo podobo nisem bila popolnoma zadovoljna, zato sem se že pred časom odločila, da pričnem živeti bolj zdravo. Nisem se popolnoma predala zdravemu načinu prehranjevanja, sem ga pa precej spremenila, glede na to, da je bil prej na dnevnem jedilniku obvezen obrok »junk food«, prav tako pa tudi pijem več tekočine (vsaj 2 litra vode na dan). Redno ukvarjanje s športom mi še vedno predstavlja izziv – moja telovadba je tekanje za otrokom, občasno družinsko kolesarjenje, rolanje, pohodi ali sprehodi v naravi.

Zame je bila to majhna sprememba načina življenja, ki pa mi pri izgubi odvečne maščobe ni kaj dosti pomagala. Prav zato sem se odločila še za  tretma maderoterapije, saj me je zanimalo, kakšen učinek bo imela na mojih stegnih in zadnjici.

(Kljub temu, da sem se v začetku odločila za priporočenih 10 terapij, sva jih s kozmetičarko na koncu naredili le 4 (v kombinaciji z limfno drenažo), saj za več preprosto ni bilo časa.)

In rezultat po terapijah?

Odločila sem se, da obiščem salon Energomed. Ob prvem obisku me je njihova kozmetičarka Mateja sprva izmerila in fotografirala, nato pa mi kot strokovnjakinja na tem področju   pojasnila kako terapija deluje ter mi predala navodila za doseg najboljših rezultatov skupaj z nasveti o primerni prehrani. Odgovorila je tudi na vsa moja vprašanja, nato pa sva pričeli z dejanskim postopkom. Pod njenim strokovnim vodstvom sem se lahko popolnoma sprostila. Osebno mi je bila metoda zelo všeč –  je efektivna in sproščujoča, moje počutje pa se je z vsakim obiskom izboljševalo. Na nekaterih mestih sem med terapijo vseeno občutila nekoliko pekoč občutek, a mi je Mateja razlog za to takoj tudi pojasnila. Maščobne celice (t.i. celulit) se z maderoterapijo razbijajo, zato je lahko, sploh na mestih kjer je maščobe več, občutek nekoliko neprijeten. Vseeno se mi to ob doseženih rezultatih ne zdi bistveno.

Dosežen rezultat po 4-ih terapijah:

V času tretmaja svojih vsakodnevnih navad nisem spreminjala, a je bil tudi po zgolj štirih obiskih salona učinek opazen. Zanima me, kakšen rezultat bi mi prineslo vseh 10 priporočenih terapij, če bi poleg tega tudi redno telovadila in se še bolj zdravo prehranjevala.

Drage dame, tudi vam svetujem da si vzamete čas zase ter poskrbite in se potrudite ZASE in za svoje telo – bodite  zadovoljne s sabo. Tudi sama se še trudim, da vse to vpeljem v svoj vsakdan, saj verjamem v rek “zdrav duh, v zdravem telesu”. Eno brez drugega ne gre.

Ana Š., Ljubljana