Permanentno lakiranje

Zakaj permanentno lakiranje?

Permanentno lakiranje je poleg običajnega  lakiranja v današnjem času zelo popularno, saj je permanentni lak dlje obstojen. V salonu Energomed izvajamo dve vrsti manikire in sicer: Hybrid Shine UV/LED in Monophase UV/LED Vernis. Lakiranje ne poškoduje nohtov, še manj jih poškoduje odstranjevanje.

Kaj je UV/LED?

Je posplošen izraz za posebno lučko, ki se uporablja za sušenje permanentnih lakov. Posamezni nanos laka se suši v UV/LED lučki. Dolžina sušenja je v UV LED lučki krajše kakor v običajni UV lučki. Obstojnost je identična, vendar pa je zelo važno , da je v eni ali drugi lučki permanentno lak posušen do konca. V salonu Energomed, si za vsako stranko vzameno čas in ne hitimo, zato imamo veliko število zadovoljnih strank , ki se vračajo v salon.

Permanentno lakiranje s Hybrid Shine lakom

Permanentno lakiranje je identično lakiranju  naravnih nohtov. Razlika je v izbranih izdelkih. Lakiranje vsebuje nanos podlaka, dva barvna nanosa in nanos nadlaka za izreden lesk in obstojnost. Uporabljamo izključno preverjene profesionalne znamke. Mollon PRO je zato za vas najboljša izbira za permanentno lakiranje.

Permanentno UV/LED lakiranje z Monofaznim lakom

Permanentno lakiranje z Monofaznimi laki je bolj enostavno kot lakiranje s  Hybridnim lakom Mollon PRO.  Bistvena razlika je v številu nanosov. Monofazni laki ne potrebuje podlaka in nadlaka, saj izredna formula lakov vsebuje podlak in nadlak že v samem barvnem nanosu. Manikira vsebuje dva barvna nanosa in sušenje v UV/LED lučki. Nanaša se na naravne ali gelirane nohte.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.