Regenerativna nega obraza

Regenerativna nega obraza zagotavlja predvsem obnovo, regeneracijo, vlaženje kože. Poleg površinskega čiščenja kože, toniranja, pilinga, ogravanja in globisnkega čiščenja kože, pomiritvene maske, ročne masaža obraza , vratu in dekolteje, maske glede na potrebe kože in na koncu zaščitne dnevne kreme, pri negi uporabimo tudi ampulo ter kisikovo terapijo ali ionoforezo.

Nega z ampulami je namenjena intenzivni negi kože. Ampule vsebujejo koncentrirane biološko aktivne učinkovine, ki stimulirajo regeneracijo celic ter koži vračajo vlago ter tako povečajo  učinek nege.

  • Ampule s kaviarjem in njegovimi izvlečki pomagajo kožo ponovno revitalizirati in ji vrniti prožnost in sijaj. Priporoča se za kožo, ki je utrujena in pod stresom.
  • Kolagenske ampule iz morskega kolagena bo izboljšala tonus in elastičnost kože. Gre za intenzivno vlažilno nego, ki vsebuje morski kolagen. Priporoča se za zrelo kožo.
  • Ampule z vitaminom C in izvlečki sadja; vitamin C pomaga zaščititi kožo pred zunanjimi dejavniki in UV sevanjem. Koži pomaga ohraniti svež videz.

Kisik zvezdnice obožujejo!

Je  nega obraza revolucionarne metode, v okviru katere z aktivnim kisikom in izbranimi kozmetičnimi izdelki kožo vrnemo v njeno idealno formo: globinsko jo navlažimo, okrepimo njen naravni obrambni mehanizem in spodbujamo njeno obnavljanje. Tako ji povrnemo njeno naravno svežino in barvo, izboljšamo njeno strukturo, zmanjšamo že nastale znake staranja ter močno upočasnimo nastajanje novih.

Terapija temelji na delovanju aktivnega molekularnega kisika, ki s povečanim pretokom prodre v povrhnjico in zagotavlja močan anti-age učinek, sprostitev ter regeneracijo kože. Pozitivni energetski učinki kisika se kažejo v takojšnji izgladitvi obraznih linij, izjemno pa se izboljšata navlaženost in napetost kože. Terapijo priporočamo vsem tipom kože, predvsem pa dehidrirani koži in koži brez tonusa. Primerna je tako za ženske kot za moške ter za vse vrste kože ne glede na starost; bodisi za revitalizacijo in ekstremno navlažitev bodisi za pomlajevanje.

Terapija je prijetna, neboleča. Postopek učinkuje hladilno in pomirjevalno, zaradi česar še posebno prija v vročih, pa tudi stresnih dneh. Ker gre za povsem neinvazivno terapijo, se lahko k vsakodnevnim aktivnostim vrnete takoj po postopku.

KISIKOVA TERAPIJA

Kisik je zdravilo! Revolucionarna pomlajevalna metoda, ki na osnovi čistega kisika in v kombinaciji z vrhunskimi kozmetičnimi preparati vidno zmanjša že nastale gubice, povrne koži izgubljeno svežino, okrepi njeno vezivno tkivo, jo regenerira, revitalizira, oža pore in jo »nahrani«.

Kisikova terapija je posebej primerna za kožo, ki je suha, dehidrirana in kaže znake prezgodnjega staranja, kožo ki je občutljiva, poškodovano kožo od sončenja, kožo s pigmentnimi madeži, ter za glajenje drobnih gubic, gub in izboljšanje tonusa kože, globinsko nahrani kožo.

Kisikova terapija zmanjša gubice, oža pore, revitalizira, vlaži ter poveča napetost kože.

Najboljši učinek dosežemo po 3-5 kisikovih terapijah, ki si sledijo v razmiku enega tedna (lahko se kombinira z drugimi tretmaji), za vzdrževanje pa zadošča po ena kisikova terapija mesečno.  Kisikova terapija naj bi bila skrivnost popolne kože Hollywodskih zvezdnic.

IONOFOREZA

Je postopek, ki v kozmetiki izkoristi prehajanje ionov med negativnim in pozitivnim polom. S tokom pomagamo, da se  telo znebi odvečnih snovi (žlindre) in jih iz tkiva iztisne, po drugi strani pa omogočimo vpijanje koristnih snovi.  Ionoforeza traja 4-5 min, glede na tip, občutljivost in stanje kože. Primerna je za občutljivo kožo in aknasto kožo, vlaži in pomirja.

kontraindikacije: (prosimo opozorite kozmetičarko)

  • odrgnine, rane, izpuščaji
  • vneta koža
  • poškodovane kapilare
  • epilepsija
  • diabetes
  • živčne motnje