Osnovna nega obraza Care

Nega obraza Care, je najbolj osnovna nega obraza. Care nega obraza traja dobrih 50 min. Vsebuje dovolj, da se vaša koža osveži ter da se sprostite in odmislite vsakodnevne skrbi.

Nega vsebuje:
✔️površinsko čiščenje kože
✔️toniranje
✔️piling primeren glede na tip kože
✔️ogrevanje in globinsko čiščenje kože
✔️ročna masaža obraza, vratu in dekolteja
✔️nanos maske glede na potrebe kože (vlažilna, čistilna, hranljiva, anitage...)
✔️nego obraza zaključimo z nanosom zaščitne dnevne kreme.

Pri negi obraza uporabljamo profesionalne izdelke Skintruth. Izdelke lahko kupite tudi v našem salonu za podaljšano domačo nego.  Kozmetičarko povprašajte kateri izdelki so primerni za vašo kožo in  kako jih uporabljati.

Naročite se na 01 200 33 09  in 040 885 003 ter  24/7  v povezavi  on-line narocanje.

Globinsko čiščenje obraza

Pod izrazom globinsko čiščenje razumemo stiskanje mozoljev. Loj  ali sebum je masten, rumen, gost izloček, ki nastane tako, da se zarodne celice v žleznem delu lojnice razmnožujejo in se pri tem spreminjajo v žlezne celice- lojevke. Loj  se na površini kože pomeša s poroženelimi celicami. Voda iz loja izhlapi- loj postane trd, maščobe na zraku oksidirajo, pora se zamaši in nastane ogrc – komedon.

Nastanek aken je pogojen z genetskim faktorjem, nagnjenje k mastnemu tipu kože zaradi občutljivosti izvodila, folikla, pride lahko do hiperkeratoze-močnejšega poroženevanja. Na aktivnost lojnice delujejo predvsem moški spolni hormoni pa tudi ženski spolni hormoni. Estrogeni pa zavirajo delovanje lojnic. Psihične obremenitve so tudi največkrat razlog za nastanek le -teh.

Milj in kožni zdrob se kaže v obliki drobnih belih pikic, na predelu okoli oči oz tam kjer je koža bolj tanka in občutljiva. Zanj je značilno, da nima izvodila.