Masaža

V našem salonu vam ponujamo široko paleto masaž, kot so: klasična masaža, sproščujoča masaža, delna masaža, masaža stopal, masaža obraza, vratu in dekolteja in ročna limfna drenaža obraza. Pri klasični, terapevtski masaži se osredotočimo predvsem na izboljšanje prekrvavitve in pretoka limfe v vezeh in mišicah, z njo pa tudi odpravimo ali omilimo morebitne bolečine v mišicah, sklepih ali vezivnem tkivu.

Masažne tehnike se močno razlikujejo po načinu tehnike masaže. Z vrhunskimi olji Aromatruth olji, ki jih uporabljamo pri našim masažnih postopkih dosežemo dodatne stimulativne učinke še s posebnimi olji Aromatruth.

Olje za sproščanje

Posebna mešanica olj, formuliranih, da pomagajo sprostiti stres in omejiti napetost. Blaži in pomirja s tem, ko zagotavlja sprostitveno doživetje. Bazirano je na olju grozdnih pešk, kateremu so dodana eterična olja rimske kamilice, navadnega brina, pelargonije, geranije, vonj sivke, limone.

Olje za poživitev

Posebno zasnovano, da zagotovi božansko, poživljajoče doživetje. Pomaga prebuditi in poživiti čute, nudi občutek dobrega počutja. Bazirano je na olju grozdnih pešk, dodana so eterična olja rožmarina, limone, pomelo grejpfruta, vitamin E, vonj citrusov in sivke.

Olje za razstrupljanje

Mešanica olj, izbranih, da pomagajo stimulirati, oblikovati in napeti teksturo kože ter odplakniti strupe. Oživi še tako zamolklo polt in spodbuja pomladitev. Bazirano je na olju grozdnih pešk, dodana so eterična olja sladkega janeža (koromača), rožmarina, navadnega brina, vitamin E, vonj limone in sivke.  Uporaba predvsem , kadar želimo učinek proti celulitu, strupom in zastajanju vode v telesu. Seveda v kombinaciji z masažo in limfno drenažo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.