MADEROTERAPIJA – Nova metoda za odstranjevanje celulita in preoblikovanje telesa!

Maderoterapija jo že poznate?

Maderoterapija nas sodobni pristopi v kozmetiki nas vračajo nazaj h koreninam.  Hit letošnjega leta za odpravo celulita in preoblikovanje telesa sedaj tudi pri nas #Maderoterapija. Predstavljamo vam revolucionarno, naravno in preverjeno učinkovito metodo – maderoterapijo. Maderoterapija/masaža je imenovana tudi kot wood terapija ali masaža z lesenimi valjčki. Pri nas je trenutno najbolj v uporabi izraz madero terapija ali maderoterapija. Madero v španščini pomeni les.

Maderoterapija je unikatna masažna tehnika, na prvi pogled celo neobičajna anticelulitna tehnika, saj se izvaja s pomočjo lesenih pripomočkov. Gre za posebno anticelulitno masažo z posebno anatomsko oblikovanimi lesenimi valjčki, ki pomaga v boju proti celulitu, odvečni maščobi ter hkrati čisti in sprošča telo.  Terapija je 100% naravna in varna za kožo.

Postopek in rezultati maderoterapije?

Na predel, ki ga želimo preoblikovati najprej nanesemo olje, nato s pomočjo lesenih pripomočkov (valčkov, lopatice in skodelic ) z intenzivnim pritiskom na celulit, maščobe in mišice, začnemo izvajati terapevtsko masažo – madero terapijo.
Maderoterapija je intenzivna stimulacija limfne drenaže, ki je prvi in osnovni korak k odpravi celulita. Intenzivna stimulacijo limfe poleg estetskega vidika, pospeši tudi izločanje toksionov iz telesa in relaksacijo. Zmanjšuje se obseg, poveča se prekrvavitev, pospeši se metabolizem.  Madero terapija pripomore tudi k izločanju toksinov in celulit začne postopoma izginjati. Koža postane bolj čvrsta in napeta. Madero terapija odpravlja stres, sprošča mišično napetost in izboljša videz pomarančne kože. Postopek madero terapije, ne da odpravlja celulit, zagotavlja še sproščujoč relaksacijski učinek.

Priporočamo vam minimalno po 10 maderoterapij, spremembe lahko opazite že po tretjem tretmaju.

Maderoterapija se priporoča za:

– odpravo celulita
– odpravo toksinov iz telesa
– preoblikovanje telesa
– odpravo maščobe
– zmanjšanje obsega
– lepši tonus kože
– oblikovanje in dvigovanje zadnjice

Maderoterapija kot jo izvajamo pri nas, izvira iz Kolumbije  in je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki. Za izvajanje madero terapije se uprablja anatomsko oblikovane pripomočke: valjarji, skodelice, lopatice, posodice. Glede na področje in težavo, ki ga želimo tretirati: odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava in omilitev maščobe, preoblikovanje telesa izberemo primeren pripomoček.

Maderoterapija je  skupaj z body wrapping in limfno drenažno metodo zmagovalna kombinacija za odpravo celulita. V našem salonu Energomed smo naredili še korak dlje in združili tehnologijo s tradicijo v kateri se prepleta narava, dodali v našo ponudbo še aparaturno tehniko Beauty Equipment ltd. lipovakumska terapijo in zasnovali pakete, ki vam jih bomo pri prvem posvetu ki je seveda brezplačen priporočili. Glede na vaše želje, zmožnosti in čas v katerem želite doseči rezultate bomo naredili optimalen personaliziran paket,  ki bodo povsem varen za vas in dosežen brez laserskih posegov v telo in vaše zdravje.