Zaposlimo sodelavce z izkušnjam, ki so ambiciozni,  dinamični in marljivi. Nujno morajo biti pozitivni, komunikativni, prilagodljivi, vsestranski in jim je delo z ljudmi v veselje in obvladajo stroko. Kdor išče zaposlitev naj ne pošilja prošnje.  Zaposlimo sodelavce, ki si želijo delati.

Team

Teamsko delo je ključnega pomena za uspešno delo  v salonu. To nas povezuje, ustvarja vrednote do dela, do strank, do sodelavcev, delovnih sredstev. Kdor je pripravljen delititi svoje sposobnosti in hkrati skrbeti za visok nivo storitev v salonu je dobrodošel pri nas. Uspeh posameznika zagotavlja uspeh celega teama in veliko zadovoljstvo strank.

Naše sodelovanje

Negujemo in vzdržujemo spoštljiv odnos do dela, do sodelavcev, smo odkriti in pošteni. Vse to pričakujemo tudi od novih sodelavcev. Imamo dobre delovne pogoje. Omogočamo vam dodatna izobraževanja, nepredovanja in vso potrebno podporo, vendar morate imeti sami interes, saj boste le tako svoje delo opravljali  točno, vestno, natančno, nemoteno in kvalitetno. Vsi v teamu smo predani napredku, saj moramo biti konkurenčni na trgu. S konkurenčnostjo pa si zagotavljamo tudi stabilno poslovanje, ter varna delovna mesta.

Način sodelovanja

Ponujamo redno delovno razmerje za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, lahko tudi študentska napotnica ali delo preko s.p. V kolikor ste ocenili, da vaše kompetence ustrezajo našim zahtevam nam pošljite svojo prošnjo ne glede na to ali je delovno mesto trenutno prosto. Kandidate z odličnimi znanji in konkretnimi izkušnjami sprejmemo takoj, ko se pokaže potreba po novem zaposlovanju. V teamu lahko nemoteno delujejo 4 kozmetiki (2×2 izmena)

Zaposlitev za nedoločen čas!

Če vam je delo v kozmetičnem salonu v veselje in ne zgolj nuja, če si želite svoje znanje izpopolniti ali nadgraditi, vam ponujamo dobre delovne pogoje, redno strokovno izobraževanje, mentorstvo in stimulativni zaslužek.

Pogoji:

  • izmesko delo – tedensko  (dop-pop 8:00 – 20:00), sobote, nedelje praznike zaprto
  • izobrazba kozmetični tehnik ali višja izobrazba,
  • delovne izkušnje vsaj 3 leta.
  • obvladanje kozmetičnih postopkov,
  • samostojno delo.

Kandidat mora uspešno opraviti naš interni praktični preiskus znanja za postopke: nega obraza, klasična pedikura, depilacija nog, depilacija intimnih predelov, manikira ali geliranje.

Zaradi velikega števila oddanih vlog, nepopolnih vlog ne bomo obravnavali. Vlogo pošljite na naslov info@energomed.si ( v zadevo: zaposlitev). Vloge, ki ne izpolnjujejo navedenih pogojev razpisanega delovnega mesta ne bodo obravnavane.