Hive of beauty

Hive of Beauty je vodilni ponudnik profesionalnih kozmetičnih izdelkov za terapevte, salone, zdravilišča, fakultete in distributerje po vsem svetu. Z več kot 20 letnimi izkušnjami na področju lepotne industrije je logotip Hive postal simbol zaupanja in kakovosti za lepotne strokovnjake.

Grelnik voska v slogu “čebelnjak”, ki je bil ustanovljen leta 1993, ni pripeljal le do našega imena, ampak tudi do posebej oblikovanih “medenih” voskov in sčasoma do razvoja celotne palete izdelkov za depilacijo.

Tako smo se trdno uveljavili kot vodilni v industriji pri depilaciji z voskom in od takrat privedlo v našo ponudbo na stotine izdelkov, od grelnikov voska do trakov za voskanje, nego kože do vročih kamnov, pincete do odtenkov trepalnic.

Tukaj si lahko pogledate hitre nasvete za depilacijo  nog doma.

Ponosni smo, da nismo le dobavitelj lepote, saj smo s specializiranimi kemiki in inženirji izdelkov razvili lastne formulacije in patente. S popolnim nadzorom nad našimi blagovnimi znamkami smo lahko ustvarili in prilagodili izdelke iz svojih bogatih izkušenj in raziskav, ki temeljijo na tem, kar lepotni terapevti in stranke resnično želijo.