Vihanje trepalnic

Vihanje trepalnic

Vihanje trepalnic je popolnoma varno za vaše naravne trepalnice in je primerna za vse vrste trepalnic, ne glede nato ali so trepalnice kratke, dolge, ravne ali zavihane.

Če želite biti lepo urejene vsak trenutek je potrebno ni hoditi na redne obnove na vsake 4-5 tedne kot pri umetnih trepalnicah. Vihanje trepalnic bo držalo dokler se vaše naravne trepalnice ne zamenjajo po naravni poti 5-6 tednov.

  • vihanje podaljša trepalnice, postopek je vodoodporen
  • primerne tudi za uporabnice kontaktnih leč
  • vihanje trepalnic varno za vse vrste trepalnic

Keratinsko vihanje se nanašajo po posebnem postopku vihanja. Postopek zagotavlja izjemno stabilnost saj naravna trepalnica privihana naravno  izpade po vaši naravni poti obnavljanja trepalnic. V salonu Energomed uporabljamo samo certificirane izdelke.

Prednosti vihanje trepalnic:

  • Ne poškoduje trepalnic in je primerna tudi za uporabnice kontaktnih leč,
  • Postopek je neboleč, enostaven, efekt pa traja najmanj 5 tednov,
  • Po postopku vihanja, trepalnice ne potrebujejo posebne nege,
  • Vaše trepalnice so popolnoma naravne in vam ne odpadajo in niso poškodovane.

Vsakodnevna uporaba klešč za vihanje trepalnic lahko le te poškoduje, jih zlomi, poleg tega pa je efekt kratkotrajen. v kolikor želite zares polne trepalnice vam priporočamo, da se odločite za uporabo maskare in seruma za rast trepalnic.

Vaše naravne trepalnice po postopku vihanje tudi pobarvamo. S tem dosežemo maksimalen učinek poudarjenega loka vaših naravnih trepalnic. Na trepalnic lahko nanašate vse vrste make-upa in ga odstranjujete z profesionalnim make up odstranjevalcem.

Naročite se na 01 200 33 09 in on-line narocanje.

Podaljševanje trepalnic, vihanje terepalnic

Vihanje trepalnic oz. keratinsko vihanje trepalnic kaj je to? Obstajajo različna imena in znamke za trajno vihanje trepalnic ali keratinsko vihanje trepalnic. Uporabljamo Lift&Curl tehnologijo keratinskega vihanja trepalnic. Trajno vihanje trepalnic je metoda, s katero vaše trepalnice oblikujemo v naravno ukrivljen lok, ki bistveno odpre vaš pogled in naredi vaše oči bolj izrazite. Trepalnice ostanejo ukrivljene […]