Podaljševanje trepalnic, vihanje terepalnic

Vihanje trepalnic kaj je to?

Obstajajo različna imena in znamke za trajno vihanje trepalnic ali keratinsko vihanje trepalnic. Uporabljamo Lift&Curl tehnologijo keratinskega vihanja trepalnic.

Trajno vihanje trepalnic je metoda, s katero vaše trepalnice oblikujemo v naravno ukrivljen lok, ki bistveno odpre vaš pogled in naredi vaše oči bolj izrazite. Trepalnice ostanejo ukrivljene do 8 tednov, neodvisno od make-upa. Vihanje trepalnic  je primerno za vse vrste trepalnic, tudi za uporabnice kontaktnih leč ali očal. Vihanja traja približno 50 min. Odpre in dvigne pogled. Ne poškoduje naravnih trepalnic. Primerno za vse vrste trepalnic ne glede na dolžno. Priporočamo tudi barvanje za maksimalni učinek.

Vihanje trepalnic se izvaja na vseh dolžinah in oblikah trepalnic.  Če so vaše trepalnice ravne ali celo ukrivljene navzdol je postopek trajnega vihanja trepalnic prav za vas. Vihanje je obstojni do 6 tednov, ob tem lahko uporabljate tudi vse maskare in vaš običajen make-up. ke je učinek vihanja izrazit in bodo vaše trepalnice tudi pobarvane boste same ugotovile, da morada maskare sploh ne potrebujete.

Prednosti vihanja trepalnic pred podaljševanjem trepalnic

  • Trajna trepalnic ne poškoduje trepalnic in je primerna tudi za uporabnice kontaktnih leč,
  • Postopek je neboleč, enostaven, efekt pa traja vsaj mesec dni,
  • Po postopku trepalnice ne potrebujejo posebne nege,
  • Postopek je dokaj hiter v primerja s podaljševanjem trepalnic, kjer je postopek dolgotrajen 2-2,5 uri.
  • Vaše trepalnice so popolnoma naravne in vam ne odpadajo in niso poškodovane.

Vsakodnevna uporaba klešč za vihanje trepalnic lahko le te poškoduje, jih zlomi, poleg tega pa je efekt kratkotrajen.

Trepalnice lahko po postopku trajnega vihanja tudi pobarvamo. S tem dosežemo makimalen učinek ukrivljenosti. Na ukrivljene trepalnice lahko nanašate vse vrste make-upa in ga odstranjujete po vašem običajnem postopku.

Cena samo 28€, vzelo vam bo  1h vašega časa. V ceni je všteto tudi barvanje trepalnic. Naročite se na 01 200 33 09 in on-line narocanje.

 

One Response to Vihanje trepalnic
  1. Comment Hvala za strokovno opravljeno vihanje trepalnic.


[top]

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.