Nega obraza s Kozmetiko Dermalogica

Obrazne nege Dermalogica, privoščite največ svoji koži, hvaležna vam bo še dolgo.

V Dermalogici že več kot dvajset let razvijajo izdelke na podlagi filozofije, da je koža lahko zares lepa le, če je negovana. Zato so vse sestavine, ki jih vsebujejo njihovi izdelki, neoporečne in izjemno kakovostne, kar zagotavlja negovano in popolno kožo.

Negovano kožo najlažje ohranite z uporabo linije izdelkov, specifično prilagojene vaši koži. Pri Dermalogici to dosežemo z analizo kože Face Mapping, s katero vam predpišemo ustrezno linijo izdelkov. Osrednja linija ohranja vašo kožo lepo, medtem ko AGE Smart, MediBac Clearing, ChromaWhite TRx in Shave preprečujejo specifične tegobe kož.

do vrhunskih rezultatov z inovativnimi postopki in preparati

Dermalogica tretmaji so vrhunski kozmetološki postopki. V njih je združena energija posebej usposobljenih kozmetikov in naprednih Dermalogica preparatov, ki so zasnovani izključno za profesionalno uporabo.

Osnovni tretmaji nege obraza Dermalogica

Korektivne negovalne postopke prilagodimo tako, da natančno ustrezajo vašim potrebam. Z njimi rešujemo posebne težave in koži pomagamo do najboljšega možnega stanja. Pred vsakim tretmajem opravimo natančno analizo stanja, da resnično dosežemo najboljše koristi za vašo kožo.
tretma 1: za občutljivo kožo ali uporabnike zdravil za akne
tretma 2: za kožo občutljivo na vplive iz okolja
tretma 3: za dehidrirano ali od sonca poškodovano kožo
tretma 4: za izredno suho, alipoidno, starejšo kožo
tretma 5: za normalno do mešano kožo
tretma 6: za zasičeno do mastno kožo
tretma 7: za problematično mastno in aknasto kožo
Tretmaji vključujejo nežno, a profesionalno temeljito čiščenje, izboljšavo stanja, aromaterapijo z različnimi masažnimi tehnikami, hranilno pomoč z maskami in serum-koncentrati, hidratantno in sončno zaščito.

dopolnilni tretmaji:

nega obraza Dermalogica za moško kožo

za popolno nego okoli oči
dermalogica tretma hrbta
tretma za krepitev prsi
krepilno – oblikovalni tretma za dele z oslabelim tonusom
vitaminska nega rok in nohtov
parafinska obloga rok in stopal
za samoporjavitev posameznih delov telesa

Kozmetičarka bo glede na stanje vaše kože oblikovala poseben postopek pilinga, ki že po enem tretmaju da odlične rezultate. Edinstvena formulacija iz nežnih AHA kislin, sadnih encimov in čistilnih izvlečkov učinkovito odstranjuje ostanke odmrlih celic, krepi celično prenovo in tonus, nežno gladi povrhnjico in prenavlja odpornejšo mastno ali suho kožo.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.