Super Akcija

V kozmetičnem salonu Energomed vam ponujamo širok izbor storitev. Izvajamo različne obrazne nege, ki so prilagojene posamezniku, manikiro in podaljševanje nohtov z UV geli, lakiranje z vrhunskimi izdelki Mollon PRO, pedikuro, masaže, mikrodermabrazijo, kisikove tretmaje, tretmaje z vakumsko lipomasažo, tretmaje za  preoblikovanje telesa, body wrapping.

Ker stalno prilagajamo ponudbo potrebam naših strank, verjamemo, da boste našli pravo tudi zase. Vsaj enkrat mesečno objavimo eno od naših storitvah po akcijski ceni. Vsem akcijam kozmetičnega salona sledite na naši spletni strani ali na http://facebook.com/Energomed.

Pri nas lahko podaljšate tudi trepalnice ali pa jih preprosto poudarite z hipoalergenimi Professional system barvami za trepalnice in obrvi.

Omogočamo vam on-line sistem naročanja na storitve salona Energomed in na telefon: 01 200 33 09 in 040 885 003.

Akcije, ki so trenutno na voljo

 1.     10% popust na vse nege obraza.
 2.     2+1 Mollon PRO nail lacquer.  Ob nakupu dveh lakov Mollon PRO vam tretjega podarimo.

     NAROČI ME

 • KRALJEVSKA NEGA OBRAZA

  Kraljevsko razvajanje obraza zajema površinsko čiščenje, oblikovanje obrvi in barvanje trepalnic, kisikovo terapijo v kombinaciji z ampulami( colagen/vitamin C/caviar), serum, 20 minutno masažo obraza, ter specialno masko, med katero vam z masažo razvajamo tudi vaše roke.  Sedaj le 105 €

 • KLASIČNA PEDIKURA Z LAKIRANJEM

  Pedikura z lakiranjem po vaši izbiri. Neverjeten izbor barv, zadovolji potrebe še tako zahtevnih strank. Odlična cena le 35€

 • KERATINSKO VIHANJE TREPALNIC

  Keratinsko vihanje trepalnic za samo 25€ + gratis barvanje trepalnic. Obstojnost vihanja in barvanja trepalnic je do 8 tednov. Uporabljamo samo vrhunske izdelke za nego trepalnic in obrvi. 

  rezervacija na 01 200 33 09 in 040 885 003

  Spletna rezervacija