Februarska razvajanja

Ker je mesec februar že tik pred vrati,  vam za pokušino, predstavljamo prvo februarsko akcijo. DNEVI FEBRUARSKIH RAZVAJANJ  samo za vas:

UGODNOSTI od 1.2.2018 – 28.02.2018.  Res je prav ste prebrale. Različni dnevi,  nove ugodnosti!

Nekaj pravil AKCIJE – FEBRUARJA VAS RAZVAJAMO:

 • vse ugodnosti si lahko ogledate že danes,
 • POPUST na storitve bo aktualen le ob naročilu v določenem terminu oz. na dan veljavnega popusta. KORISTITEGA LAHKO V ROKU 1 MESECA!
  (kasneje bo določena storitev, kljub možnemu naročilu obračunana po redni ceni)
 • naročila veljajo preko spletnega naročanja in telefona (preko SMS-a NE veljajo!),
 • za vse dodatne  informacije smo vam seveda na voljo na 01 200 33 09 ali 040 885 003.

Naročate se lahko 1 mesec v naprej. Hvala.

TOREJ: PREGLEJ, IN  NE POZABI SE  NAROČITI!

Vse ugodnosti, se ročno obračunajo v kozmetičnem salonu.

 • 01.02 - 02.02.2018 Razvajamo vas z 10% popustom na KLASIČNO PEDIKURO

  Klasična Pedikura je vse kar potrebujete v teh mrzlih dneh. Negovane noge boste lahko brez težav pokazale že ob prvih pomladnih žarkih. Negujte svoja stopala celo leto, tokrta lahko izkoristite tudi 10% popust na izdelke za nego nog. Pilingi, maske za noge in vsi izdelki za nego nog  so ta dva dni z 10% popustom.

 • 05.02 - 07.02 2018 DNEVI DEPILACIJ

  Depilacije je tisto kar porebujete tudi v zimskih dneh. Stranke, ki se redno depilirajo v salonu imajo z vraščanjem in izraščanjem dlak manj težav.  Novost v salonu je tekočina za zaviranje rasti dlak, tako bo vaša koža dalj časa nežno mehka in neporaščena. Tri dni ugodnejšega depiliranja v salonu, nudimo vam kar 8% popust. Popust ne velja za pakete depilacij. 

 • 08.02.- 13.02.2018 NAJSTNIŠKA NEGA NAMESTO 28€ samo 25€

  Najstniška nega je namenjena dijakom in študentom, ki so zaradi izpitov pod stresom, imajo pomanjkanje spanja in se nezdravo prehranjujejo.Pri najstniški negi za čiščenje uporabljamo vapozon. Ne uporabljamo različnih hipoksi kislin, saj jih najstniška koža običajno ne potrebuje, razen v izjemnih primerih.

  Super akcija za dijake in študente namesto 28€ le 25 €. 

 • 14.02. - 16.02.2017 PERMANENTNO LAKIRANJE

  Predvidevam, da vas je večina že slišala za gelish nohtke oziroma permanentno lakiranje nohtov. To je sevada lak za nohte, obstojen kot gel, ki ga nanesemo v več plasteh in se suši pod UV lučko. Hitra rešitev za vse, ki se nam lak na nohtih hitro spraska, odlušči, odlim, okruši... in se nam ne da vsakih nekaj dni na novo lakirat nohtke. Naravnih nohtov ne poškoduje ampak, jih zavaruje pred lomljenjem. Po nameš mnenju nekja najboljšega na lakirane nohte.

  Seveda v dnevih PERMANENTNEGA LAKIRANJA HYBRID SHINE 10% POPUSTA, IN 10% POPUSTA NA IZDELKE ZA NEGO ROK.